+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.

Magazijnmedewerker Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Branch Work

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Branch Work

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Wil je werken in een magazijn en hou je van afwisseling? We zoeken teamleden voor een horecaleverancier. Je werkt op verschillende tijden en dagen. Het werk is in het magazijn waar je bestellingen klaarmaakt. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je in de avond of nacht werkt. Ook als je in de koel- of vriesruimte werkt, krijg je meer betaald. Plus, er zijn leuke extra s zoals bedrijfsfeesten en activiteiten. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan als magazijnmedewerker in Zierikzee? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor een horecaleverancier die aan de slag willen in de logistiek. Je werkt in verschillende diensten, en hier staat een leuk salaris tegenover!

Functie

Als magazijnmedewerker ben je dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden in het magazijn. Zo ben je regelmatig bezig met het verzamelen van orders, dit wordt gedaan door voicepicking. Je loopt dan met een headset door het magazijn, en door de headset wordt verteld waar je de producten kunt vinden.

Samen met het team in het magazijn zorg je ervoor dat de bestellingen klaar komen te staan voor verzending, en dat de chauffeurs met de goederen kunnen vertrekken zodat deze bij de bedrijven in de horeca terechtkomen. Je kan worden ingezet op meerdere afdelingen, zo kan je werken op de afdeling expeditie waar je de bestellingen klaarzet voor verzending, de afdeling goederenontvangst waar je de goederen controleert, signaleert wanneer er iets niet klopt en geconstateerde problemen oplost en de orderpick met de headset.

 Als magazijnmedewerker heb je dus een veelzijdige functie waar je op meerdere afdelingen inzetbaar bent. Als je meer wilt leren, dan kan dat ook, je hebt de mogelijkheid bij dit bedrijf om bijvoorbeeld je reachtruckcertificaat te halen of je BHV. Het werk is voor 36 uur per week en de dagdienst begint om 05:30 of 08:00, de middagdienst om 13:00 en de nachtdienst om 21:00. Verdeeld over 5 werkdagen in de volledige week. De toeslagen kunnen voor deze wisseldiensten wel oplopen tot 28%! Daarnaast krijg je ook toeslagen voor het werken in de koel- en vriesruimten.


Wat wij vragen
  • Je spreekt basis Nederlands;
  • Je bent bereid om te werken in de verschillende diensten verdeeld over de week.
Wat wij bieden
  • Je gaat werken bij de leukste horeca groothandel van Nederland;
  • Een stabiele werkgever, je wordt elke week ingepland;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan toeslagen en reiskosten;
  • Een top werkgever die veel dingen organiseert voor collega's zoals: Bedrijfsfeesten, racen op Zandvoort, een grote kerstbingo en ga zo maar door.
Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste horecaleveranciers van Nederland en is druk met het beleveren van verschillende restaurant en cafés in de regio. Een jong bedrijf dat altijd in mogelijkheden denkt en waar medewerkers gewaardeerd en goed begeleid worden. Kortom een leuk bedrijf waar je warm ontvangen wordt en mooie groeimogelijkheden geboden wordt richting een vaste baan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in