+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oude-Tonge.
Laad meer vacatures

QA coördinator Oude-Tonge

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Stap in de rol van kwaliteitsambassadeur en speel een essentiële rol in het onderhouden en verbeteren van ons kwaliteitssysteem. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het up-to-date houden van het systeem, het doorvoeren van aanpassingen en het aandragen van ideeën ter bevordering van effectiviteit. Werk samen met de QA-manager aan uitdagende projecten om het kwaliteitssysteem te versterken en pak klachten en incidenten doortastend aan. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Vervul een cruciale rol als ambassadeur voor kwaliteit binnen ons kwaliteitsteam;Verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem;Houd het systeem actueel, voer aanpassingen door en draag ideeën aan voor effectiviteitsverbeteringen;Doortastend aanpakken van klachten en incidenten;Samenwerken aan uitdagende projecten met de QA-manager om het kwaliteitssysteem te versterken.


Gevraagd

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde HBO-studie in de voedingssector;Kennis van Specificatie- en etikettenbeheer, kwaliteits- (IFS) en keurmerksystemen (BLK en ASC / MSC), HACCP, wetgeving en productieprocessen binnen de levensmiddelenindustrie;Een probleemoplossende, positieve en proactieve instelling;Vaardigheden om effectief prioriteiten te stellen en projectmatig te kunnen werken.


Aanbod

Baanaanbod
Een salaris van €2.700,- t/m €3.500,- bruto per maand;Een winstuitkering aan het einde van het jaar;25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;Goede pensioenvoorziening en collectiviteitskorting bij aanvullende zorgverzekeringen;Mogelijkheid om te groeien midden cursussen en certificaten.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Wij zijn een vooraanstaande bedrijf in de vleesindustrie en hebben een indrukwekkende reputatie opgebouwd door hoogwaardige vleesproducten te leveren. Met een focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, zijn wij een belangrijke speler in de vleesverwerkingssector. Onze toewijding aan voedselveiligheid en traceerbaarheid is evident in het gehele productieproces.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in