+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudega.
Laad meer vacatures

Rietsnijder Oudega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15,56 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de natuur en heb je ervaring met agrarisch werk of als loonwerker? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag als rietsnijder en in het voorjaar help je met het maaien van natuurgebieden. Je werkt met speciale machines en bijna alles heeft rupsbanden. Het werk is afwisselend en je komt in een team met veel kennis. Je krijgt de kans om te groeien. Plus, als het goed gaat, is er kans op een vast contract. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij agrarische roods of ervaring als loonwerker? Lees dan snel verder en wellicht hebben wij de perfecte baan voor jou!

Hoe laat jouw werkdag begint is afhankelijk van het seizoen en het weer. Als rietsnijder ben je vaak vanaf januari tot begin april werkzaam om het riet van het land te halen. Hiervoor is het belangrijk dat de luchtvochtigheid zo laag mogelijk is, anders begint het riet te schimmelen. Met een prachtige door de opdrachtgever zelf ontworpen machine ben jij met je collega's door Noord-Nederland op pad. Het riet wordt opgeslagen in een loods waar het proces begint om alles op kwaliteit en maat te sorteren. Daarnaast ben je bij deze opdrachtgever vanaf het voorjaar bezig om natuurgebieden te maaien voor bijvoorbeeld Staatsbosbeheer. Bijna het gehele machinepark beschikt over rupsbanden om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. 


Functie eisen
  • Bij voorkeur ervaring met loonwerkmachines
  • Technisch inzicht voor onderhoud van de machines
  • Fysiek in goede conditie
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Flexibel inzetbaar wat betreft werktijden
Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Surhuisterveen en voornamelijk werkzaam in de noordelijke provincies. Met een passie voor de natuur wordt er zo zorgvuldig mogelijk gemaaid. Rieten daken worden steeds populairder wegens duurzaamheid en de hoge isolatie.


Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie waarbij je veel mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Bij wederzijds goed bevallen betreft het een baan voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een klein team waar veel kennis en ervaring aanwezig is. Jouw bruto uurloon is conform de cao open teelten variërend van €13,27 tot €15,56. Uiteraard is je loon afhankelijk van je leeftijd, de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in