+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Intercedent Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werff talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij Werff talent helpen we bedrijven om het beste logistieke personeel te vinden. We zoeken iemand die goed is in het verbinden van mensen. Als intercedent werk je tussen klanten en talenten. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Ook bieden we een jaarcontract, met kans op een vast contract. Je krijgt een lease auto, laptop en mobiel. Plus, we zorgen dat je blijft leren met trainingen. Je komt in een team met leuke collega's die samenwerken belangrijk vinden. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Werff talent verbinden wij bedrijven met logistiek toptalent en daarvoor bouwen we voortdurend aan carrières en relaties. Voel jij je ook in je kracht als verbinder voor bedrijven met hun logistiek personeel, dan ben jij onze nieuwe intercedent. Kom je koffie drinken?
Als intercedent ben jij het middelpunt tussen onze klanten, de logistieke talenten en Werff talent. Je beheert je eigen klantenportefeuille en breidt deze verder uit. Met jouw wervingsvaardigheden weet je schaars logistiek talent aan te trekken en hen enthousiast te maken om voor jouw klanten te werken. Je sluit je aan bij een dynamisch team van 3 intercedenten, waar samenwerking en ambitie centraal staan. Iedere intercedent beheert een eigen klantenportefeuille. Samen met je team, de procesmanager en de eigenaren, werk je mee aan de ambitie van Werff talent.


Wat bieden wij?
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een fulltime dienstverband. Voorkeur 40 uur, minimaal 36 uur;
  • Salaris naar kennis en ervaring tussen € 2300,- en € 3500,- op basis van 40 uur;
  • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract;
  • Lease auto, laptop en mobiel;
  • Opleiding en ontwikkelen. Wij hebben een vast trainingsprogramma op het gebied van commercie, wetgeving en communicatie. Dit alles wordt aangevuld met persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Leuke ambitieuze collega’s die als een hecht team graag met elkaar op pad gaat.
Welk talent heb jìj?
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
  • Met jouw goede adviesvaardigheden krijg je klanten mee in jouw wervingsaanpak en ben je in staat om weerstand weg te nemen;
  • Dankzij jouw flair en expertise creëer jij een optimale kandidaat- en klantbeleving. Je weet hiermee de belangen van kandidaten en klanten samen te brengen.
  • Plannen en organiseren is jouw tweede natuur, je weet goed prioriteiten te stellen;
  • Het is jouw ambitie om iedere vacature zo snel mogelijk te vervullen en jij weet precies wat daarvoor nodig is;
  • Affiniteit met transport en logistiek is een pluspunt;
  • Een achtergrond in de arbeidsbemiddeling is een pré, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid, commerciële talent, mensgerichtheid en je doorzettingsvermogen. Jij wilt de beste zijn!
Als intercedent ben je verantwoordelijk voor:

Relatiebeheer: Je onderhoudt duurzame relaties met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en snelheid. Je bepaalt voortdurend de behoeften van de klant en deelt kennis over actuele ontwikkelingen op het gebied van recruitment, events, wetgeving, CAO, markt- en branchekennis.
Werkgeverschap: Voor de talenten die bij jouw klanten werken voer je de regie over o.a. de contractmutaties, onboarding, opleiding en trainingen, verzuimbegeleiding, uitdiensttreding, binden & boeien en duurzame inzetbaarheid.
Recruitment: Met handigheid en plezier werk je met online tools en social media. Je schrijft vacatureteksten die naadloos aansluiten bij de doelgroep en zet creatieve campagnes in om de beste kandidaten te vinden voor lastig vervulbare vacatures. Kortom, jij bent een mini-marketeer. Vervolgens weet je sollicitanten te doorgronden in hun talenten en ontwikkelpunten. Luisteren, observeren en deze informatie vervolgens presenteren aan de klant, is jou op het lijf geschreven.
New Business: Door het netwerk dat je online en via bezoeken en events opbouwt weet jij je eigen prospects te benoemen en deze actief te krijgen.
Ambassadeur: Je bent actief en bewust bezig met je zichtbaarheid en je brengt je eigen ambities en die van Werff talent over op anderen.


Solliciteren

Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen. Je ontvangt binnen 1 week een inhoudelijke reactie op jouw sollicitatie. Je kunt je sollicitatie richten aan Marije Brouwer – van der Werff, Oprichter en Verbinder via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je nog vragen over het sollicitatieproces of heb je liever telefonisch contact? Bel me dan op 06-52038367

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in