+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior intercedent Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van netwerken en sales? Als intercedent in Heerenveen ben je de schakel tussen kandidaten en bedrijven. Je start nieuwe klanten op, houdt medewerkers tevreden en behaalt goede resultaten. Bij ons krijg je veel vrijheid, een fijne sfeer en een goede balans tussen werk en privé. Ook mag je rekenen op een mooi salaris en extra budget voor bijvoorbeeld vakantiedagen of sport. We helpen je groeien met opleidingen en bieden een goede pensioenregeling. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Netwerken, sales, werving, selectie, begeleiding… Dit zijn woorden waar jij meteen enthousiast van wordt. Als intercedent ben jij samen met je collega de spil tussen kandidaten en bedrijven in Heerenveen. Zo zorg je voor het opstarten van nieuwe klanten, het behouden en binden van medewerkers en verras jij met goede resultaten! In deze dynamische functie is afwisseling en uitdaging gegarandeerd!


wat krijg je van ons?

Mensen bij Randstad presteren zo goed omdat ze veel autonomie hebben. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat een goede werk-privé balans bij ons in een hoog vaandel staat. Daarnaast belonen wij jou met een heel mooi pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een startsalaris tussen €2550 en €3000 bruto per maand obv 40 uur en afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je in deze rol doorgroeien tot een salaris van maximaal €3.994,- (eind schaal 7, senior), maar hebben wij nog andere interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;

  • Een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • Een aantrekkelijke bonusregeling bestaande uit een RGN bonus, werkmaatschappij én een interessante aandelenregeling;

  • Focus op jouw groei en ontwikkeling. Wij bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon (choose your own phone regeling met werkgeversbijdrage van €225).

wat ga je doen en waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze Randstad vestiging in Heerenveen. Samen met je collega’s Kristian Veneboer & Ilse Kuiper runnen jullie je eigen vestiging. Jullie houden elkaar scherp, werken nauw met elkaar samen en er wordt natuurlijk ook veel gelachen met elkaar! Samen gaan jullie de schouders eronder zetten: geen uitdaging is jullie te groot! Het gebied heeft mooie klanten waar je meteen mee aan de slag kunt, maar er liggen ook veel kansen om het verschil te maken bij nieuwe klanten. Je zult dus ook potentiële nieuwe klanten gaan bellen en bezoeken om vacatures op te halen die je mag gaan invullen. Voor deze vacatures ga je op zoek naar de beste kandidaten door het schrijven van pakkende vacatureteksten en het voeren van fijne sollicitatiegesprekken. Medewerkers die je plaatst bij jouw klanten kunnen met al hun HR vragen bij jou terecht. En voor bestaande klanten ben je een volwaardige sparringpartner en denk je mee over HR vraagstukken. Je mag jezelf dus zien als HR business partner in alle opzichten.

Elise Koster is jullie manager, ze staat graag voor je klaar om je te helpen en je te begeleiden in deze uitdagende baan. Met haar bespreek je ook je resultaten en natuurlijk je persoonlijke ontwikkeling. Ook werk je nauw samen met andere collega’s uit het team of de regio. Vanuit het team kun je erop rekenen dat je alle hulp krijgt die nodig is om succesvol te zijn! Als je niet op de vestiging in Heerenveen werkzaam bent, ben je lekker op pad en bezoek je klanten in de omgeving. Een dag of dagdeel thuiswerken is ook bespreekbaar natuurlijk!


wie ben jij?

Energiek, open en sociaal zo word je vaak omschreven door familie en vrienden. Je bent een teamplayer die energie krijgt van gezamenlijk successen behalen. Verder:

  • heb je lef en overtuigingskracht; 

  • ben je een kei in plannen, organiseren en prioriteren; 

  • ben je gedreven om resultaat te behalen; 

  • heb je hbo werk- en denkniveau;

  • heb je een eigen auto tot beschikking;

  • heb je bij voorkeur al wat werkervaring in een commerciële functie, bijvoorbeeld als callcenter medewerker of commercieel medewerker binnen- of buitendienst.

​ben jij onze nieuwe collega intercedent?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog via deze website. Heb je eerst nog wat vragen of wil jij jouw motivatiebrief meesturen? Dan mag je mij mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in