+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudenbosch.

PHP ontwikkelaar die graag wil groeien in de e-commerce omgeving Oudenbosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 55.200 p/j
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij dit professionele IT-bedrijf kunnen klanten zowel nationaal als internationaal terecht voor gepersonaliseerde IT-oplossingen en digitale diensten. Ze zijn gespecialiseerd in diverse technologieën, waaronder platformontwikkeling, content management systemen en webapplicaties voor websites met veel bezoekers. In verband met hun strategische expansieplannen zijn ze momenteel op zoek naar een ervaren ontwikkelaar met een passie voor digitale handel.

Waarom hier Werken?
  • Aantrekkelijke Voordelen: Met een competitief salaris tot EUR 55.200,- per jaar, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, wordt professionaliteit beloond.
  • Ondersteuning en Flexibiliteit: Ontvang reiskostenvergoeding, werk hybride (thuis en kantoor), en geniet van een informele werkomgeving waar jouw input gewaardeerd wordt.
  • Ontwikkeling en Verrijking: Hier heb je de kans om aan diverse projecten te werken die jouw professionele groei stimuleren.
Natuurlijk zijn er meer voordelen, maar de manager verteld je graag meer hierover tijdens een persoonlijk gesprek. Wanneer kan je langs?

Gevraagd

Jouw Rol
  • Op maat gemaakte applicaties en websites ontwikkelen, beginnend vanaf nul, en deze ook onderhouden.
  • Bijdragen aan het creëren van op maat gemaakte content management systemen, API's, intranetapplicaties, portals en complexe e-commerce webshops met een groot aantal bezoekers.
  • Richten op het gebruik van PHP, Laravel en Magento, terwijl je tevens je creatieve inzichten inzet op het gebied van conversie-optimalisatie, datadistributie, gebruikersgericht ontwerp, veiligheid en zoekmachineoptimalisatie.
  • Tot slot zul je je vaardigheden op het gebied van front-end ontwikkeling, DevOps, unit- en integratietesten, documentatie en agile development verder ontwikkelen, waardoor je een veelzijdige ontwikkelaar wordt met inzetbaarheid op verschillende gebieden.
Tech Stack en Groeimogelijkheden
De gebruikte technologieën omvatten PHP, Laravel, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, GIT, Magento2, Wordpress, WooCommerce, SOLID, OOP, SEO, UX/UI, unit- en integratietesten, en agile development. Hier kun je jouw vaardigheden in diverse IT-gebieden verder ontwikkelen.


Aanbod

Je sluit je aan bij een compact, hecht team van acht experts. Samen werk je aan maatwerkprojecten voor verschillende klanten, van non-profit tot commerciële organisaties en lokale overheden. Het hoofdkantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Zin om van je routine af te wijken? Overweeg dan een baanswitch, of tenminste, dat zou ik doen als ik jou zou zijn. ;-)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in