+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.

PHP Developer, full/parttime, 60.000 + Hybride Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 60.000 p/j
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Een bedrijf dat zich niet beperkt tot software en websites, maar juist gedijt in tech-oplossingen met WordPress. Hun specialiteit? Ze maken koppelingen in elkaar die dure API's buitenspel zetten. Of je nu lokale MKB'ers of internationale spelers wilt helpen, hier kun je jouw technische expertise verder uitbreiden.

Aantrekkelijk pakket van voordelen
Dit bedrijf biedt meer dan alleen salaris (tot €5.000 per maand). Denk aan een persoonlijk scholingsbudget, ruimte om 2 a 3 dagen per week vanuit huis te werken, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, -dagen, een relaxte werkomgeving in een jonge, groeiende organisatie en - niet te vergeten - gratis lunch elke kantoordag.

Benieuwd geraakt naar hoe het kantoor uitziet? Je kan altijd een keertje langs om de manager en de rest van het team te ontmoeten!

Gevraagd

Jouw skills, hun wensen
Ze zoeken geen superheld, maar een PHP Developer met front-end kennis, iemand die vragen durft te stellen en een uitdaging niet uit de weg gaat. Je moet bekwaam (willen) zijn in HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL en meer. Ervaring met Vue.js of React.js, Laravel, Symfony of Zen, MVC en OOP zijn grote pluspunten, net als kennis van test-driven development, CI/CD, Docker, Scrum en GIT.

Aanbod

Ontwikkeling in technologische wonderen
Als Medior/Senior PHP Developer draait het niet alleen om SaaS-oplossingen en platforms hier. Je creëert unieke functionaliteiten en integraties en bent verantwoordelijk voor doorontwikkeling en onderhoud. Ze volgen strikte ontwikkelingsstandaarden en bieden ruimte voor persoonlijke groei met scholingsbudgetten.

Ambities
Een klein, maar ambitieus team van 7 developers, een projectmanager en een business consultant staat klaar. Ze streven samen naar topwebsites voor klanten en stimuleren een omgeving waarin je kunt overleggen, ideeën delen en blijven leren. Het kantoor in Delft is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in