+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker verkoop binnendienst Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polson Technische Rubbertoepassingen

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als verkoper binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je staat klaar om hun vragen te beantwoorden en hen te helpen. Samenwerken is belangrijk voor jou, en je speelt een sleutelrol in het team. Je zorgt ervoor dat alles wat de klant nodig heeft goed geregeld wordt. Ook houd je in de gaten hoe het met de inkoop gaat. Soms werk je op kantoor, maar je vindt het ook leuk om klanten te bezoeken of nieuwe klanten te vinden. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over je rol als verkoper binnendienst:- Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. De klant staat voorop en je helpt de klant met zijn/haar vragen.- Je bent een echte teamspeler en de regisseur voor de klant binnen de eigen organisatie.- Je zorgt voor een accurate en efficiënte verwerking van vragen en orders van klanten, maar houdt ook het inkoopproces in de gaten.- Je antwoordt inhoudelijke vragen van klanten met betrekking tot de product specificatie.- Veel van deze werkzaamheden gebeuren vanaf kantoorlocatie, maar je schroomt niet om ook bij de klant langs te gaan of op nieuwe deuren te kloppen.

Gevraagd

Wie ben jij?- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau in commercieel of commercieel technische richting, eventueel aangevuld met werkervaring in een verkoop binnendienst functie.- Je hebt een servicegerichte en klantvriendelijke instelling en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.- Je werkt planmatig, je bent nauwkeurig, kan meerdere ballen in de lucht houden en het nakomen van afspraken is voor jou vanzelfsprekend.- Technisch inzicht is een pré.

Aanbod

Wat bieden wij?- Doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie die je ondernemende mindset niet alleen waardeert maar ook erkent, begeleid en beloont.- Een competitief salaris (afhankelijk van kwalificaties), plus een eindejaarsuitkering/bonus, als erkenning voor je harde werk en bijdrage.- Een hecht team dat voelt als familie, waar we elkaar steunen, uitdagen en het beste in elkaar naar boven halen.- 25 vakantiedagen plus nationale feestdagen om je batterijen opnieuw op te laden.- Persoonlijke begeleiding en een platte organisatiestructuur, zodat je echt het verschil kunt maken.- Een cultuur waar ruimte is voor jouw ideeën en waar initiatief nemen wordt aangemoedigd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in