+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures
21 dagen geleden geplaatst | 13x bekeken

Commercieel Binnendienst Medewerker bij Info Instruments in Breda Breda Info Instruments

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Info Instruments

Info Instruments
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 109 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een boeiende uitdaging binnen een snelgroeiend en dynamisch bedrijf? Ben jij een Commercieel Binnendienst Medewerker die zijn/haar vaardigheden wil inzetten? Dan hoef je niet langer te zoeken, want Info Instruments in Breda is op zoek naar jou!
De rol van de Commercieel Binnendienst Medewerker is cruciaal voor het succes van de Info Instruments, en heeft als belangrijkste doelen het genereren van omzet en uitbreiden van de klantenkring. Dit wordt bereikt door een breed scala aan verantwoordelijkheden uit te voeren, zoals het fungeren als schakel tussen verkoopmedewerkers en klanten, het zorgvuldig afhandelen van offertes en aanvragen, het beheren van klantdossiers en het vergroten van de omzet van bestaande accounts. Verder verzamel je strategische marktinformatie, adviseer je nieuwe producten en diensten, houd je projecten up-to-date en bied je klantondersteuning. Voortdurende kennisontwikkeling is van essentieel belang in deze rol. Naast deze kerntaken omvat de rol ook andere verantwoordelijkheden zoals telefonische acquisitie, afspraken bevestigen, orderverwerking en meer. Over het geheel genomen draag je bij aan het succes en de groei van de organisatie.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als Commercieel Binnendienst Medewerker zijn bepaalde belangrijke vaardigheden van grote waarde. Het is belangrijk om goede relaties op te bouwen en nuttige zakelijke connecties te maken. Ook is het cruciaal om helder en overtuigend te kunnen praten met collega's en anderen.

Een positieve en sociale houding is erg belangrijk voor het opbouwen van relaties, en sterke mondelinge communicatievaardigheden helpen om je standpunten duidelijk over te brengen. Verder is het essentieel om te weten hoe je producten of diensten effectief kunt verkopen en strategische plannen kunt maken om verkoopdoelen te bereiken.

Het is ook van groot belang om goede klantrelaties te onderhouden door te begrijpen wat klanten nodig hebben en meetbare verkoopresultaten te behalen. Ten slotte is sterke motivatie om doelen te bereiken heel belangrijk in deze functie.

Aanbod

Bij Info Instruments ben je verzekerd van een unieke en dynamische werkomgeving die zowel specialistisch als informeel is. Zij streven ernaar om jou een optimale werkervaring te bieden met een aantrekkelijk salaris, inclusief laptop en telefoonvoorzieningen. In het bedrijf heerst er een cultuur waarin jouw eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals trainingen en cursussen volgen of zelfs geven. Bij Info Instruments liggen er talloze kansen op jou te wachten!
Het salaris dat je ontvangt als commercieel medewerker wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Info Instruments B.V. is een toonaangevende speler in de automotive branche en is trots op zijn partnerschap met vooraanstaande merken. Ze bedienen de regio's Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg als geautoriseerde partner voor VDO.

Info Instruments richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder de verkoop, reparatie en installatie van fleet management systemen, tachografen, alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Ze zijn ook experts in het beheren van wettelijke digitale tachograafgegevens en bieden hoogwaardige chauffeurstrainingen, erkend met CCV (Code95), evenals managementtrainingen voor TisWeb, het vooraanstaande archief- en analyse softwarepakket voor wettelijke digitale tachograafdata.

Tevens zijn zij in de transportbranche dé autoriteit als het gaat om oplossingen in zowel hard- als software voor het beheren van wettelijke digitale tachograafgegevens. Ze kunnen transportbedrijven begeleiden bij de implementatie van systeembeheer volgens de normen van het IL&T (ILT), wat in de praktijk betekent dat u mogelijk geen controle meer krijgt van het ILT met betrekking tot de naleving van de rij- en rusttijdenwet.

De RDW-erkende reparatieafdeling staat garant voor de vakkundige reparatie van voertuiginstrumenten, inclusief analoge tachografen. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd en zijn gespecialiseerd in het reviseren van oldtimer instrumenten.

Info Instruments is ISO 9001-gecertificeerd en heeft alle benodigde expertise en disciplines in huis om klanten een complete oplossing te bieden.

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn ze een betrouwbare specialist in de automotive sector, die klanten optimale kwaliteit, uitgebreide kennis en uitstekende service biedt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in