+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van commercie als parttime medewerker binnendienst bij een toonaangevende organisatie in de automotive sector. Werk samen met een buitendienst collega aan het realiseren van klantoplossingen, vanuit een moderne en werkomgeving. Geniet van unieke voordelen zoals een auto van de zaak, collectieve pensioenregeling, gratis sportmogelijkheden, en continue kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Jij blijft graag doen waar je goed in bent, maar dan wel onder jouw voorwaarden. Minder uren, meer flexibiliteit en evenveel uitdaging. Precies die mix vind je in een rol als parttime commercieel medewerker binnendienst bij deze bekende club. 

In je rol vorm jij straks met je collega in de buitendienst een even onafscheidelijk tweetal. Waar die ander vooral bij de klant over de vloer komt zorg jij er vanaf je eigen werkplek voor dat alles achter de schermen goed geregeld wordt. Al doe ik de rol met die woorden eigenlijk te kort. Vertaal ik 'm naar een concreet takenpakket, dan ga je o.a. druk zijn met het en het uitwerken van offertes, het opvolgen van afspraken die voortvloeien uit tenders en het geven van direct advies op maat aan de klant zelf.


Waar kom jij te werken?

Wanneer je binnenstapt bij deze organisatie in Tilburg voel je meteen: dit is geen doorsnee club. Sterker nog: deze organisatie mag zich dé specialist noemen op het gebied van het leasen van de mooiste auto's. Geen wonder dat onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en de klantwens hier heilig zijn. Vergeet strakke kaders of beperkingen door specifieke merken of diensten. Hier draait het om jouw vrijheid om klanten écht te helpen met oplossingen die passen. In een hip en ruim kantoorpand in Tilburg kom je terecht in een team met gedreven professionals die alle ins en outs van de leasingwereld kennen en begrijpen. Met een mix van snel schakelen, flexibiliteit en een stevige dosis Tilburgse gezelligheid, maken zij hier elke dag het verschil voor een grote groep blije klanten. Schakel jij in die omstandigheden ook graag naar de volgende versnelling?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door de dag heen ga je druk zijn met: 

het uitwerken van offertes en calculaties. Ook wanneer deze opgevolgd moeten worden sta jij vooraanhet geven van advies op maat m.b.t. diverse mobiliteitsoplossingen het ondersteunen van je accountmanager collega in de buitendienst het up-to-date houden van de interne systemen m.b.t. klantgegevens en aanvullende infohet vormen van een aanspreekpunt voor bestaande én nieuwe klantenhet oppakken van afspraken die voortvloeien uit (internationale) tendersHerken jij jezelf hierin?
een hbo diploma op zak, het liefst in een commerciële richting2 jaar+ aan ervaring in een commerciële functie40 uur per week beschikbaareen hart dat sneller klopt van alles wat met automotive en leasing te maken heeftuitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschriftTilburg is goed te bereikenWat krijg je ervoor terug?

Die vragen om een overzicht. In deze rol ben je o.a. zeker van: 

een salaris tussen de €2.800 en €4.000 bruto (o.b.v. ervaring en fulltime)een auto van de zaakeen collectieve pensioenregelingde mogelijkheid om gratis te sporten25 vakantiedagen naar rato diverse trainingen en workshops om jezelf te blijven ontwikkelen

Iets voor jou? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever even bellen? Dat kan naar 013 580 27 20.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in