+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berkel-Enschot.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Berkel-Enschot

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ga aan de slag al commercieel medewerker binnendienst en verdien een salaris tussen de 2500 en 3000 euro per maand. Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar wil je graag een carrière opbouwen in een commerciële binnendienst functie? Dan is dit jouw kans! Met de juiste inzet en motivatie ga jij het maken!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen 2500 en 3000 euro
  • Direct op contract
  • Fulltime baan
  • Leren en lachen met jouw collega's
  • Afwisselende verkoopfunctie
  • Professionele en internationale organisatie
Wie ben jij

Jij houdt van afwisseling in je werk en maakt nieuwe stof graag eigen. Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij administratief onderlegd en fulltime beschikbaar. Ook heb jij een oog voor detail en zie jij kleine verschillen niet over het hoofd. Jij kunt razendsnel schakelen en verliest geen zaak uit het oog. Uiteraard weet jij hoe je moet omgaan met de klant en ben jij oplossingsgericht. Een commercieel medewerker ziet in veel gesprekken mogelijkheden in plaats van problemen. Jij kunt goed zelfstandig werken en staat sterk in jouw schoenen. Bij voorkeur heb jij ervaring in een soortgelijke functie. Heb jij dat niet? Dan is dat geen reden tot paniek. Ook talenten zonder werkervaring maken zeker kans op deze baan. Maar wat wel belangrijk is, is dat jij een commercieel gedreven persoon bent die:

  • Minimaal Mbo+ werk- en denkniveau heeft;
  • de Nederlandse en Engelse taal zeer goed beheerst, als je ook Duits spreekt is dat extra handig;
  • technisch inzicht.
Wat ga je doen

Jij bent samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het laten draaien van de afdeling. Samen bespreken jullie de lopende zaken en wie welke taken op zich neemt. Jij bent in ieder geval altijd verantwoordelijk voor het administratieve traject. Van het opstellen van offertes tot het uitleveren van de orders. Daarnaast ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor de klanten die vragen hebben of advies willen. Zo maak jij met jouw inzicht en advies dagelijks offertes. Jij bent wekelijks in overleg met collega's van andere afdeling. Samen bespreken jullie de lopende projecten. Ook onderhoud jij relaties met verschillende leveranciers. Jij rapporteert ook alles richting de algemeen directeur. Zo is iedereen van alles op de hoogte.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Jij bent de nieuwe gedreven collega die het team gaat laten groeien. Solliciteer nu en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in