+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol werk je samen met een klein team en heb je veel vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën. Je taken zijn heel divers, van het regelen van bestellingen tot het contact met klanten. Elke dag is anders en je kunt echt groeien in je werk. Je komt direct in dienst bij het bedrijf en krijgt een goed salaris. Ze bieden ook leuke extra s, zoals gezellige borrels en evenementen. Zo voel je je echt thuis in het team. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor de sales binnen de organisatie. Door korte lijnen krijg je veel vrijheid, eigen inbreng en kun je echt meegroeien met de organisatie.

Omschrijving

Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het orderproces van A tot en met Z. Factureren, administratieve verwerking, logistieke ondersteuning en levering zullen onder jouw vallen. Door dit brede takenpakket is elke dag anders met als doel zoveel mogelijk bestellingen juist afronden, zodat de eindklant bij jullie terugkomt. Omdat de organisatie relatief klein is wordt eigen inbreng erg gewaardeerd en zul je veel taken op je kunnen pakken zodat jouw functie uitdagend blijft. De klant staat centraal, dus is klantcontact ook een groot deel van je werkzaamheden.

Aanbod

Je zal direct onder contract komen bij de klant die jouw een marktconform salaris zal bieden met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling etc. Er wordt goed voor je gezorgd zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren en jij je echt thuis voelt binnen de organisatie. Hiervoor worden ook genoeg borrels en evenementen voor georganiseerd.

Gevraagd

Mijn klant is op zoek naar een commercieel en gedreven kandidaat. Je bent een junior commercieel medewerker die graag mee wil groeien met een organisatie die veel potentieel heeft in de markt. De volgende competenties zijn interessant:

* Een analytisch vermogen (ervaring in Excel);
* Commercieel en gedreven kandidaat;
* Zelfstandig en een proactieve houding;
* Gezellig, dosis humor en sociale persoonlijkheid.

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken voor een jong en dynamisch bedrijf in meubilair in de horeca, retail en zakelijke branches. Door deze focus op de zakelijke klanten is hoogwaardige kwaliteit producten en service erg belangrijk. Het bedrijf valt onder een holding met meerdere bedrijven in vergelijkbare sectoren. Het kantoor is gevestigd in Breda en vanuit dit kantoor werken zij met een team van 8 collega's hard aan de missie om omzetten te generaliseren. Het salesteam bestaat ut 4 directe collega's waar je veel mee schakelt. Ter uitbreiding van dit team zijn zij op zoek naar een gedreven en pro-actieve Commercieel Medewerker Binnendienst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in