+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Coordinator verkoop binnendienst Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

LKQ Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.632 - € 4.938 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Het is nu tijd om even op de rem te drukken! De afslag naar jouw volgende baan als coördinator verkoop binnendienst wil je natuurlijk zéker niet missen. Jouw passie voor de automotive komt bij LKQ in Breda uitstekend tot zijn recht. Daarbij krijg je ook een baan met het beste uit twee werelden. In deze baan ben je leidinggevende én werk je mee in de uitvoering. Voorrang verleen je te allen tijde aan de klant, want optimale service staat bij jouw op nummer 1. En dit weet jij uitstekend op jouw collega’s over te brengen. Wij belonen jou hier graag voor! Je krijgt een salaris van € 2.632,21 tot € 4.938,55, uitzicht op een vast contract én goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, 25 vakantiedagen én een goed geregelde collectieve verzekering. Je mag weer gas geven.

Jouw functie
Trap het gaspedaal in voor jouw nieuwe functie als coördinator verkoopbinnendienst bij LKQ in Breda. Dit is de “next step” in jouw carrière. Je initieert en implementeert nieuwe werkwijzen, nieuwe processen en verbeteringen. Is de manager verkoop binnendienst afwezig? Jij neemt moeiteloos zijn zaken waar. Samen met de commercieel manager spar je over acties, marges en targets in de afwezigheid van de manager verkoopbinnendienst. De afdeling stuur je aan, coacht de medewerkers en maakt de personeelsplanning. Een functie met een divers takenpakket waarbij je fungeert als leidinggevende maar ook in de uitvoering bezig bent, past helemaal bij jou. Onderweg kun je nog meer verwachten:
  • Je coacht en begeleidt medewerkers om hun commerciële vaardigheden optimaal te benutten en persoonlijke groei te kunnen realiseren
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant voor het oplossen van problemen 
  • Je stimuleert je afdeling om de klanten proactief te benaderen door middel van marketingacties 
Meer over LKQ                                                                                             
LKQ Benelux France is een innovatief onderdeel van de LKQ Corporation dat auto-onderdelen levert vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. We bieden een assortiment van ongeveer 250.000 verschillende auto-onderdelen en streven ernaar onze diensten continu te verbeteren en aan te passen aan de veranderende markt. Naast auto-onderdelen, hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.

Jouw team
Wat we over jouw team kunnen vertellen is als volgt. Je komt te werken op de commerciële afdeling. Verspreidt over Uden en Breda bestaat de verkoop binnendienst uit 16 collega’s en een stagiair. De werksfeer? Jouw collega’s staan voor elkaar klaar om samen de klus te klaren. Alles bij elkaar samengevat, je mag wel zeggen dat je in een hecht én collegiaal team terecht komt. Wat het werk nog leuker maakt is dat er altijd tijd voor een praatje of een grapje is. 

Jouw kracht
Als Coördinator Verkoopbinnendienst bij LKQ in Breda weet jij alles over auto onderdelen. Aan jou hoeven wij niet uit te leggen wat een bougie of een turbo is! Jij weet over auto onderdelen de klant uitstekend te adviseren. Daarom breng je het volgende mee:  
  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau 
  • Je hebt leidinggevende ervaring
  • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare rol met klantcontact in een commerciële omgeving 
  • Je hebt auto technische kennis door middel van opleiding en/of ervaring 
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
Jouw drive
Als coördinator verkoopbinnendienst bij LKQ in Breda ambieer jij een uitdagende en afwisselende baan. Samen met jouw hechte collega’s ga jij aan de slag binnen ons groeiende bedrijf. Voor jouw inzet mag je natuurlijk ook wat van ons terug verwachten: 
  • Je ontvangt salaris van € 2.632.21 tot € 4.938,55, passend bij jouw kennis en ervaring  
  • Je krijgt direct een overeenkomst mét de intentie tot een vaste aanstelling 
  • Je kiest voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen met bijkoopregeling, korting op verzekeringen, collectieve zorgverzekering 
  • Je ontvangt daar bovenop ook nog eens goede personeelskortingen en de mogelijkheid tot deelname fitnessregeling 
  • Je mag jezelf volledig ontwikkelen door opleidingen en trainingen, zodat jij kan doorgroeien naar de functie van leidinggevende 
Pak het moment
Enthousiast geworden over deze baan als coördinator verkoopbinnendienst bij LKQ in Breda? Stuur ons dan jouw cv en motivatie via de button 'Solliciteer'. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Mark van Geene, Manager Verkoopbinnendienst, via +31 (0)657115382.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in