+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Pernis Rotterdam.
Laad meer vacatures

Project Manager ervaren Pernis Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Harbour electronical services

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Project Manager leid je het team van Service Engineers over de hele wereld. Je zorgt ervoor dat alle service aanvragen goed bekeken worden en dat de juiste mensen aan de slag gaan. Ook houd je in de gaten waar iedereen is en of ze de juiste dingen doen. Je werkt aan veel verschillende projecten tegelijk. Het is belangrijk dat je alles goed opschrijft zodat we later kunnen zien wat er is gebeurd. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en coördineren van de inzet van onze Service Engineers wereldwijd. Je beoordeelt service aanvragen, je stelt de aard van de benodigde service vast en de vereiste vaardigheden van de Service Engineers. Je draagt zorg voor de volledige begeleiding van de lopende projecten. Je plant en wijst onze Service Engineers toe aan specifieke serviceprojecten, rekening houdend met o.a. beschikbaarheid, vaardigheden en locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratie en documentatie.

Gevraagd

Heb je werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in de maritieme sector)? Ben je communicatief sterk, ben je geordend en oplossingsgericht? Beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken en strakke deadlines te halen? Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift? Ben je fulltime beschikbaar, in het bezit van een gezonde dosis humor én een geldig rijbewijs B en heb je geen 9u -17u mentaliteit?

Aanbod

Harbour Electronical Services houdt zich o.a. bezig met de reparatie en installatie van elektrische systemen / componenten binnen de Marine & Offshore. Naast het bouwen van een elektrische installatie verzorgen wij ook het onderhoud, de kalibratie en de reparatie ervan. Ons team opereert niet alleen in de havenregio's maar ook wereldwijd op diverse locaties. Het bedrijf kent een informele werksfeer met een no-nonsense (werk)mentaliteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in