+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Senior Projectmanager Vastgoed Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.726 - € 6.583 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Senior Projectmanager Vastgoed | 32-36 uur

Bij De Zorgcirkel werk je samen met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. Om de medewerkers en cliënten passend te blijven huisvesten zoeken wij een (Senior) Projectmanager Vastgoed. Heeft zorgvastgoed jouw interesse en ben je bedreven in vastgoedontwikkeling? Lees dan snel verder.

Aanbod
Deze vacature valt in FWG 65, dat betekent een salaris tussen €4.726 en €6.583 bruto per maand (m.i.v. maart 2024). De functie is in te vullen voor 32 tot 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging met een vast contract. Je ontvangt 29 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag en fietsplan. Deze functie is niet op interim basis in te vullen.

De functie
De Zorgcirkel beschikt over een vastgoedportefeuille van zo’n 27 panden in Noord-Holland. De afdeling Vastgoed verzorgt de realisatie, het beheer en onderhoud en de huur en verhuur van deze panden. Als Senior Projectmanager Vastgoed focus je je niet alleen op de realisatie van actuele projecten, maar ook op de toekomstige wensportefeuille. Dit doe je in samenwerking met de Directeur Vastgoed & Nieuw Wonen. Indien nodig treed je op als zijn plaatsvervanger.

Op dit moment heeft De Zorgcirkel grote ambities voor 3 van haar locaties in Noord-Holland: deze dienen herontwikkeld te worden. Aan jou de taak om deze ambities om te zetten naar haalbare plannen. In afstemming met de bestuurders, zorgmanagers, afdeling Vastgoed, gemeente en andere stakeholders realiseer jij het vastgoed. Je ontwikkelt de plannen van het initiatief tot en met de nazorg. Waar nodig huur je externe deskundigen in.

Naast deze 3 grootschalige projecten waar jij de kartrekker van bent, ben je ook betrokken bij diverse verbouwingen in de woonzorggebouwen van De Zorgcirkel. Daar waar bij de herontwikkelingen de locaties volledig gesloopt worden, blijven deze locaties in bedrijf. Het is dus zaak om zo min mogelijk hinder te creëren voor de cliënten en je zorgcollega’s. Bij deze projecten ben jij betrokken tot en met de planvoorbereiding. De realisatie wordt begeleidt door de aanwezige projectleiders.

In deze functie wordt veel gevraagd van jou als projectmanager. We werken voor een kwetsbare doelgroep met beperkte middelen, in een veranderende wereld en met bijzonder veel betrokken stakeholders. Naast jouw technische kwaliteiten zijn organisatiesensitiviteit, onderhandelings- en communicatievaardigheden dan ook erg belangrijk. Als jij een bijdrage wilt leveren aan duurzame zorgverlening in Noord-Holland als Senior Projectmanager in de bouw en ontwikkeling van vastgoed, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw achtergrond
Je hebt een aantal jaar ervaring in projectmanagement en projectontwikkeling en een relevante opleiding op HBO of WO niveau. Je hebt bij voorkeur gewerkt in het zorgvastgoed of een andere maatschappelijke omgeving. Je bent goed bekend in het werkgebied van De Zorgcirkel en hebt een hart voor de zorg.

Je hebt ervaring opgedaan in bestuurlijke omgevingen en bent omgevingssensitief. Als visitekaartje van de afdeling Vastgoed onderhoud je graag je diverse contacten binnen en buiten de organisatie. Het schrijven van voorstellen en andere documenten levert jou geen hoofdbrekens op. Jouw oplossingsgerichtheid werkt aanstekelijk.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Noord-Kennemerland en omstreken.

De Zorgcirkel werkt voortdurend aan het bieden van een passend zorgaanbod in de regio. Daarom wordt er, ook binnen de afdeling Vastgoed, niet alleen gekeken naar de zorgvraag van nu, maar ook die van de toekomst. Hoe kunnen we als zorgorganisatie met de krapte op de arbeidsmarkt en groeiende vraag naar zorg, toch een passende dienst blijven leveren? Vraagstukken waar zeker ook de afdeling Vastgoed een belangrijke rol in speelt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in