+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Leerling zorg (BBL) Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • 2.210 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Leerling verzorgende IG en helpende (plus) regio Noord-Kennemerland

Ben jij degene die wij zoeken en een opleiding in de zorg wil volgen? 

Binnen onze regio zijn we op zoek naar jou! Wat is er mooier dan iets voor een ander te kunnen betekenen! Jij kan het verschil in het leven van de ander maken! 

Jouw opleiding
Heb jij interesse in een opleiding in de ouderenzorg? Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij jouw wensen past. Wij kunnen hier samen met je naar kijken en adviseren.

Wat bieden wij?
De opleidingen die wij aanbieden zijn:

  • Helpende (plus) MBO niveau 2 in 1 jaar
  • Verzorgende IG MBO niveau 3 (regulier of via praktijkleren) in 2 jaar

Hoe ziet een opleidingstraject eruit? 
Je kan kiezen voor het “praktijkleren''. Dit is een manier van leren die speciaal samengesteld is voor mensen die geen zorgervaring hebben, maar dit mooie vak wel willen leren. We geven deze opleiding in samenwerking met het Talland College (voorheen Horizon College), je werkt én leert in de eigen regio. Je krijgt 4 uur per week les op donderdagmiddag op onze eigen locatie Westerhout in Alkmaar, daarnaast werk je in één van onze locaties. Deze opleiding start per 1 april 2024.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een regulier BBL traject via het Talland College. Je gaat dan 1 dag in de week naar school en daarnaast werk je in één van onze locaties. Deze opleiding start 2 x per jaar, in februari en september.

Ook bieden wij de helpende (plus) opleiding aan. Je gaat dan 1 dag in de week naar school en daarnaast werk je in één van onze locaties.

De opleidingen zijn (bijna bij regulier) volledig digitaal, wat inhoudt dat er geen boeken worden gebruikt, uiteraard zijn de praktijklessen wel “live”.

Dit ben jij 
Je bent zorgzaam en empathisch. Je bent flexibel en bent handig op de computer. Je hebt passie voor de zorg en je hebt doorzettingsvermogen. Maar misschien nog wel belangrijker, je bent gewoon een leuk mens die zich voor 100% in wel zetten voor onze cliënten.

Hier ga je werken
Je gaat werken in regio Noord-Kennemerland en zal gedurende je opleiding steeds een periode worden ingezet op één van onze locaties. De ouderenzorg gaat 24 uur per dag door, ook in de nachten, weekenden en feestdagen. De opleidingsplaatsen in regio Noord Kennemerland zijn op de locaties in Alkmaar Westerhout, in Egmond Prins Hendrik en Agnes, in Heiloo De Amberhof, in Graft De Mieuwijdt en in de thuiszorg.

Dit krijg je van ons 
De Zorgcirkel heeft een medewerker meer te bieden dan alleen een opleiding. Werken bij De Zorgcirkel betekend werken bij een organisatie waar je je optimaal kunt ontwikkelen, want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Verder: ·

  • Een cao VVT FWG zij-instromer (vanaf 21 jaar) o.b.v. 36 uur. Ben je jonger dan 21 dan ontvang je een leerling salaris afhankelijk van je leeftijd:
    Helpende (Plus) €2.210
    Verzorgende IG €2.324
  • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract in de uren die bij jouw passen;
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan en een mooie bijdrage aan je sportabonnement.

Laat wat van je horen.
Heb je vragen of wil je na een kennismakingsgesprek een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met Laura Mol, praktijkopleider via 06-45200799. Je bent meer dan welkom.

Onze mail komt helaas zo nu en dan in de spam terecht dus hou deze na je sollicitatie goed in de gaten. 

Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar:

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in