+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Soft Sales Medewerker bij bekend Mediabedrijf Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

JobBoost

  • Gecontroleerde werkgever
JobBoost

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,26 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op zoek naar een leuke baan waar je klanten helpt en flexibel kunt werken? Word Soft Sales Medewerker bij een bekend mediabedrijf! Je behoudt klanten door met ze te praten en oplossingen te vinden. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en graag mensen helpt. Je leert alles wat je moet weten tijdens een betaalde training. Na 3 maanden kun je ook vanuit huis werken. Je werkt in een gezellig team en krijgt een goed salaris. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Musthaves
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en bekendheid met computersystemen.
  • Beschikbaar op 6 juni om de laptop op te halen
  • Beschikbaar voor de betaalde training op 17/18/19/20 juni
  • Je kunt regelmatig een dienst draaien op de woensdag!
Intro

Op zoek naar een uitdagende parttime of fulltime baan in Amsterdam voor minimaal 20 uur per week? Overweeg een carrière als Soft Sales Medewerker bij een Mediabedrijf met bekende kranten en magazines! Een leuke rol waarbij je verantwoordelijk bent voor het behouden van klanten! Je kunt je uren flexibel indelen en uiteindelijk (na de eerste 3 maanden) kun je vanuit huis werken in overleg met jouw Teamleider!


Werkzaamheden
De opdrachtgever is één van de meest vooraanstaande mediabedrijven in Nederland. Je kent ze wellicht van bekende merken zoals De Telegraaf, Metro, VROUW en Autovisie, of van online platforms zoals NSMBL, Beautify en Dumpert. Dankzij deze diverse merken bereiken ze een breed publiek in Nederland en voorzien ze dagelijks vele mensen van informatie en amusement. Er heerst een open en gezellige sfeer, en ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe teamleden!

Als Soft Sales Medewerker ben je verantwoordelijk voor het klantbehoud binnen de organisatie! Dit betekent dat abonnees jou opbellen om hun abonnement te beëindigen of omdat ze ontevreden zijn en dat jij door middel van het bieden van een luisterend oor, uiteindelijk streeft naar het behouden van de klant! Jouw commerciële vaardigheden komen hierbij goed van pas! Ook kun je per situatie inschatten wat een klant nodig heeft & wat jij kunt bieden. Denk aan een korting, een gratis extra item etc. Dit leer je natuurlijk tijdens de training, maar het is wel belangrijk dat jij dit leuk vindt & hier energie van krijgt! Dat doe je voornamelijk via telefoon, maar ook via e-mail en chat.

Wanneer er geen klantbehoud gesprekken meer zijn, zul je je bezig houden met service gesprekken! Geen dag is hetzelfde, en jouw doel is ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is.

Arbeidsduur en werktijden

Inwerktraject:

Om je volledig voor te bereiden en vertrouwd te maken met de producten en de systemen die je gaat gebruiken tijdens je werk, word je ingewerkt via een speciaal inwerktraject. Het is daarom belangrijk dat je aanwezig kan zijn op de volgende data:

  • 6 juni: Laptop ophalen op kantoor (09:00 tot 12:00)
  • 17/18/19/20 juni: Fulltime trainingsdagen op kantoor (09:00 tot 15:00)

Tussen de laptop pick-up en een week na datum besteed jij 12 uur aan E-learnings vanuit huis (uiteraard betaald).

Overige informatie:

  • Het kantoor is in de buurt van Amsterdam Sloterdijk
  • Tijdens de eerste 3 maanden werk je op kantoor, daarna kun je ook veel vanuit huis werken als je dat wilt
  • De klantenservice afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, en op zaterdagochtend van 08.00 tot 11.00 uur
  • Eens in de drie weken dien je op zaterdagochtend beschikbaar te zijn. Verder is het belangrijk dat je regelmatig een dienst kunt draaien op woensdag. Let op: tijdens de eerste 3 maanden is het nog niet mogelijk om op zaterdagen te werken. Het is daarom belangrijk dat je in die periode ook minimaal 16 uur per week beschikbaar bent op andere dagen!
Organisatie

Het bedrijf gelooft in onafhankelijke journalistiek. Met bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, GroupDeal, NSMBL en Dumpert bereiken ze een brede selectie doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben ze dankzij regionale merken als Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad een hechte band met de regio.

Je komt te werken op een prachtig kantoor in Amsterdam West. Daarnaast kun je een groot deel van je tijd thuiswerken als je dat wilt. Er heerst een fijne sfeer in de teams.


Functie-eisen
  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Mogelijkheid voor een goede thuiswerkplek als je thuis wilt werken
  • Enthousiasme en een goede en duidelijke telefoonstem
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend uurloon van €15,26
  • Reiskostenvergoeding voor afstanden tussen 5 km en 30 km enkele reis €0,23 per km.
  • Een goede training waar je veel van leert
  • Flexibele werktijden welke goed te combineren zijn met bijvoorbeeld een studie
  • De mogelijkheid om ook vanuit huis te werken
  • Een superleuk team!
Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.


Onze stappen
Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer inWij bellen of whatsappen je om de functie met je door te nemenKom op gesprek op ons kantoor in Amsterdam, of praat met ons via TeamsMaak kennis met jouw nieuwe werkgeverGefeliciteerd met je nieuwe baan!

Bedrijfsomschrijving

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit. In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in