+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Medewerker Logistiek/Magazijn in Purmerend Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gijsen Poedercoating

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.750 p/m

Vacature in het kort

Hou je van samenwerken en een beetje vrijheid in je werk? Dan is de baan van Medewerker Logistiek/ Magazijn iets voor jou! Je gaat aan de slag met verschillende taken in het magazijn en met logistiek werk. Het is belangrijk dat je goed kunt rijden op een heftruck en ervaring hebt met het laden en lossen van grote spullen. Ook werk je soms op andere plekken, dus flexibiliteit is key. Je helpt je team en bent het gezicht van het bedrijf. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Medewerker Logistiek/ MagazijnBen jij een echte teamplayer? Hou je van een beetje vrijheid, maar begrijp je ook dat taken soms echt af moeten? Dan ben jij misschien wel de topper die we zoeken!De medewerker Logistiek/ Magazijn is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle logistieke- en magazijnwerkzaamheden die aan hem zijn toegewezen. Je hebt een hefttruck certificaat en ervaring met het laden en lossen van grote objecten.Jij bent het visitekaartje van Gijsen Poedercoating doordat jij op locatie bezig kan zijn. Het daarom goed als je flexibel, klantgericht en stressbestendig bent. Hebben jouw collega’s hulp nodig? Dan spring je soms bij. Teamwork dus.

Gevraagd

Wat bieden wij:- Een team dat op elkaar ingespeeld is en een extra teamplayer goed kan gebruiken.- Duidelijk communiceren vinden we belangrijk: voor onszelf en om het werk soepel te laten doorlopen. - We helpen jou graag om de beste kwaliteit te leren, onder andere met extra opleidingen.- Een schone werkomgeving met structuur.- Flexibele werktijden, dus je bepaalt zelf wanneer je werkt.- Zelfstandigheid in het uitvoeren van jouw taken: jij weet zelf namelijk het beste hoe je prettig werkt.Wat ga je doen:- Laden en lossen van producten van klanten al dan niet met behulp van een vorkheftruck.- Transporteren van producten van- en naar de productiehallen.- Zorg dragen voor de logistieke structuur en organisatie op het bedrijfsterrein en in het magazijn met betrekking tot inrichting/opslag van goederen en bedrijfsmiddelen. - Operationeel beheer van de vorkheftrucks. - Signaleren van knelpunten en het proactief doen van voorstellen om deze weg te nemen.- Correct naleven van de arbeidsomstandigheden (veiligheid, orde en netheid).- Uitvoering geven aan alle voorkomende en/of opgedragen werkzaamheden.

Salaris

€ 2.100 - € 2.750 p/m
Betreft een salaris indicatie, het salaris wordt bepaald op basis van kennis en ervaring.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in