+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Technisch Werkvoorbereider Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider voor ondergrondse infrastructuurprojecten werk je in een omgeving. Je vertaalt klantwensen naar concrete plannen voor kabel- en leidingprojecten. Samen met het team zorg je dat alles klaarstaat voor een vlotte uitvoering. Je houdt van afwisseling, want elk project is uniek. Van het regelen van materialen tot het opstellen van werkdocumentatie, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook help je bij technische vragen tijdens de uitvoering. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Werkvoorbereider in ons kantoor te Purmerend heb je de taak om ondergrondse infrastructuurprojecten technisch voor te bereiden. Je zet de wensen van de klant om in praktische uitvoerbare acties. In samenwerking met de uitvoerders en monteurs zorg je ervoor dat projecten voor kabel- en leidingaanleg of -vervanging soepel en doeltreffend verlopen, van begin tot eind. Elk project is verschillend, met diverse afmetingen en vaak ingewikkelde locaties.

In de voorbereidingsfase regel je dat alle benodigde materialen, gereedschappen en apparatuur tijdig beschikbaar zijn. Je maakt gedetailleerde werkplannen, vraagt de benodigde vergunningen aan en meldt de werkzaamheden bij de passende overheidsorganisaties. Je identificeert en beheert risico's op een verantwoorde manier in je planning. Je stelt volledige werkdocumentatie samen en draagt deze over aan de uitvoerder. Gedurende de projectuitvoering bied je assistentie bij technische vragen. Na voltooiing van het project stel je de afrekeningen op en dien je deze in bij de klant.



Gevraagd

Dit is wie jij bent:

Je hebt minstens een MBO niveau 4 diploma, idealiter in de richting van Civiele Techniek of Middenkaderfunctionaris Infra. Als je een vergelijkbare technische opleiding op minimaal niveau 4 hebt afgerond, moedigen we je zeker aan om te solliciteren.

Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in een gelijksoortige rol.

Je bent initiatiefrijk, kunt goed omgaan met stress en bent eager om te leren.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend



Bedrijfsomschrijving

Dit is wat wij jou bieden:Elke vier weken een passend salaris gebaseerd op jouw leeftijd en werkervaring.Een arbeidsovereenkomst volgens de CAO Metaal en Techniek.Een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid tot (korting op) collectieve verzekeringen.Vergoeding van reiskosten.25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op basis van een fulltime dienstverband).Een sportschoolabonnement met 40% korting.Een stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan, ondersteund door onze eigen ontwikkelingsmogelijkheden.Een laptop en smartphone.Info over het bedrijfOnze vestiging in Purmerend staat bekend als onze watervestiging, omdat schoon drinkwater van essentieel belang is. Ons team bestaat uit 20 enthousiaste vaste medewerkers, een gezellige groep met een gezonde mix van ervaren krachten en nieuw talent. Als nieuwe medewerker word je gekoppeld aan een ervaren vakman als jouw buddy, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert, zoals het vervangen, vernieuwen en repareren van diverse soorten waterleidingen.We werken samen met vooraanstaande (water)bedrijven en daarnaast werken we ook samen met lokale partners en onderaannemers. Wil jij een cruciale rol spelen in de aanleg van waterinfrastructuur voor deze gerenommeerde bedrijven? Solliciteer dan nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in