+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Allround Monteur Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 4.600 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Als Allround Monteur speel je een belangrijke rol bij het onderhoud van verschillende machines, zoals productie- en verpakkingsmachines. Je zorgt voor zowel het voorkomen als oplossen van problemen. Dit doe je door storingen te vinden en te repareren, zowel elektrisch als mechanisch. Je bent handig en kunt op veel verschillende taken ingezet worden. Ook denk je graag mee over hoe het werk beter kan. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Allround Monteur ben jij een onmisbare schakel op het gebied van ons machinepark wat veel verschillende machines bevat. Dit zijn vooral productiemachines, verpakkingsmachines, sorteermachines en meer productie- en verpakkingsinstallaties. Aan de bovengenoemde installaties ga jij je vooral bezighouden met het preventief en correctief onderhoud, daarnaast verricht je bijbehorende reparatie en installatietaken. Bovendien houd jij je bezig met het uitlezen en verhelpen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen. Jij bent een echte allrounder die breed inzetbaar is en denkt mee in hoe je de werkzaamheden kunt verbeteren of efficiënter kan maken.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Allround Monteur ben je in het bezit van een technische diploma richting de Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;· PLC Siemens S7 kennis is een pre voor deze functie;· Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift; · Bereidheid om in een 3 ploegendienst te werken.


Aanbod

Baanaanbod
· Als Allround Monteur verdien je een salaris tussen de €3.600,- en €4.600,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Een collectieve zorgverzekering;· Meer dan 35 vrije dagen per jaar;· 20% ploegentoeslag bovenop je maandsalaris.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Allround Monteur binnen onze organisatie kom je terecht in een bedrijf wat al ruim 120 jaar marktleider is in de voedingssector. Door de jaren heen zijn wij doorgegroeid tot een internationaal toonaangevend bedrijf wat wordt gewaardeerd door mensen over de hele wereld. Met onze blijvende innovatie blijven we klanten verrassen en laten we keer op keer zien wat mogelijk is in de wereld van heerlijke eetwaren. Omdat wij zo hard groeien, willen we dat onze mensen met ons meegroeien. Vandaar worden er ook mogelijkheden tot vakgerichte cursussen en opleidingen geboden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in