+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Puttershoek.
Laad meer vacatures

Junior Bodemadviseur Puttershoek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bodem en milieu als Bodemadviseur, waar je een cruciale rol speelt in het coördineren van bodemonderzoeken en -saneringen. Je werkt samen met diverse belanghebbenden om te zorgen voor een gezonde leefomgeving, in lijn met geldende normen en regelgeving. Jouw taken omvatten het analyseren van gegevens, opstellen van rapporten en het verstrekken van advies. Een unieke kans om je kennis te verdiepen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoek je een boeiende functie waarin je de kans krijgt om je kennis op het gebied van bodem en milieu verder te ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres en nodigen we je van harte uit om verder te lezen!


Wat ga je doen?

Als Bodemadviseur draag je de verantwoordelijkheid voor het coördineren van bodemonderzoeken en -saneringen, het verstrekken van advies omtrent bodemkwaliteit en het beheer van projecten die betrekking hebben op bodem gerelateerde zaken. Dit omvat een breed scala aan taken die essentieel zijn voor het waarborgen van een gezonde en veilige leefomgeving.

Je zal nauw samenwerken met verschillende belanghebbenden, zoals klanten, overheidsinstanties en aannemers, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van bodemonderzoek en -sanering efficiënt worden uitgevoerd en voldoen aan de geldende normen en regelgeving. Hierbij houd je rekening met de richtlijnen zoals vastgelegd in de BRL’s 2001, 2002 en 6001/6005.

Naast het coördineren en uitvoeren van veldwerk, ben je ook verantwoordelijk voor het analyseren van verzamelde gegevens en het opstellen van gedetailleerde rapporten. Deze rapporten dienen als basis voor het verstrekken van advies aan klanten en het nemen van beslissingen over verdere stappen in het proces, zoals saneringsmaatregelen of bodembeheerplannen.


Jouw werkzaamheden
  • Organisatie en supervisie van bodemonderzoeken en -saneringen;
  • Analyseren van onderzoeksresultaten en opstellen van duidelijke rapportages;
  • Advies verstrekken met betrekking tot bodemkwaliteit en mogelijke maatregelen;
  • Bijhouden van actuele milieuwetgeving en normen;
  • Samenwerken met diverse externe partijen zoals overheidsinstanties, adviseurs en aannemers;
  • Faciliteren van effectieve communicatie met belanghebbenden, inclusief klanten en collega’s.


Gevraagd

  • Een diploma in bodemwetenschappen, milieukunde of een vergelijkbare discipline, of studerend hiervoor, of aantoonbare werkervaring op dit gebied;
  • Grondige kennis van bodemprocessen, bodemchemie en -fysica;
  • Uitgebreide kennis van geldende wet- en regelgeving, zoals BRL’s, de Wet Bodembescherming, het Besluit Bodemkwaliteit en de Omgevingswet;
  • Sterke communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Zowel een teamspeler als in staat om zelfstandig te werken;
  • In het bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een dynamisch en gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van milieu en bodem. Ze bieden een breed scala aan diensten aan onze klanten, variërend van bodemonderzoek en -sanering tot milieukundige begeleiding en advies over milieuwetgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in