+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereiding Bouw Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HetUitzendBureau.nl Den Ham

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ter vervanging van één van onze medewerkers zoeken wij een Werkvoorbereider Bouw. Heb jij enige ervaring als werkvoorbereider en vind jij het leuk om ons team van werkvoorbereiders te komen vergezellen. Weet jij daarnaast ook zeker van toegevoegde waarde te zijn, dan drinken we graag een kop koffie.

Wat ga jij bij ons doen?

Als Werkvoorbereider Bouw ben jij onderdeel van een team met 3 collega’s, die gezamenlijk zorg dragen voor de volledige werkvoorbereiding, projectplanning en samenwerken met de verkoop. Jij hebt de werkervaring om projecten van A to Z te begeleiden en neemt daar in de volledige verantwoordelijkheid.

Je bereidt de verschillende projecten voor, vanaf de start tot de oplevering van het project. Daarbij werk je nauw samen met de planner en verkoper van het project. Jij weet als geen ander hoe je de juiste voorbereidingen treft om de mannen op locatie met de juiste informatie en producten op pad te sturen. Tijdens het project blijf je alert en begeleid je waar nodig en grijp je tijdig in. Je ziet verkoopkansen ontstaan en weet hier op in te springen.

Jij begeleidt in deze functies met name agrarische projecten. Dit wil zeggen dat je in staat bent je te verplaatsen in de situatie ter plekke en dus jouw kennis van de agrarische sector in kunt zetten. Heb jij deze ervaring niet in jouw werkzame leven opgedaan maar anders, dan vinden wij dit ook een pre. Dit gaat jou namelijk helpen in jouw werkzaamheden. Geen ervaring, maar wel passie voor deze branche dan zijn we er van overtuigd dat je je de specifieke kennis snel eigen kunt maken.

Om projecten namelijk compleet te kunnen maken kun jij een offerte/calculatie opstellen, ben je in staat de juiste tekeningen bij te voegen, de planning op orde te hebben en heb je de juiste productkennis. Om deze kennis up to date te houden draag jij er zelf voor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en zullen wij je ondersteunen waar een cursus of opleiding noodzakelijk is.

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is al jaren actief binnen de agrarische branche. Een typisch familiebedrijf, klein begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 100 medewerkers, die uitblinkt in het bouwen en volledig inrichten van stallen. De organisatie bestaat dan ook uit verschillende bedrijfsonderdelen om op een leeg veld een volledig ingerichte stal te kunnen realiseren.

Binnen deze branche is het belangrijk flexibel te zijn en mee te ontwikkelen. Zo hebben we technische kennis van de nieuwste voederstations, maar hebben we ook steeds meer aandacht voor de duurzaamheid van onze producten. De afdeling zonne-energie is hiervan het mooiste voorbeeld. Dit doen we niet alleen voor de agrariërs, maar ook meer en meer voor het MKB.

De ontwikkelingen staan niet stil en wij dus ook niet. We blijven ons vernieuwen en verbeteren om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Iedereen binnen de organisatie draagt daar op zijn eigen manier aan bij.

Wie ben jij?

Jij bent een teamplayer, maar ook zeker in staat zelfstandig te werken. Je kunt makkelijk verbindingen leggen en weet de kansen te pakken als deze zich voordoen. Je denk mee met de klant en de organisatie. Zo lever jij het beste product af. Je wilt jouw kennis graag delen en andersom wil jij graag leren van de mensen om je heen.

Verder beschik je over:

  • Minimaal MTS, niveau 4, liever nog HTS Bouwkunde
  • Kennis van de agrarische branche is een pre
  • Goede computervaardigheden
  • Kennis van tekenprogramma’s, of bereid te leren

Wat bieden zij jou?

Een fulltime dienstverband. De standplaats is Raalte. Je werkt samen binnen een team van enthousiaste werkvoorbereiders. Zij willen investeren in hun medewerkers om een langdurige arbeidsverhouding aan te gaan. Uiteraard volgt binnen afzienbare tijd een aanstelling rechtstreeks bij onze opdrachtgever!!

Daarom bieden wij:

  • Een marktconform CAO salaris
  • 8% vakantiegeld
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Gezellige Personeelsvereniging

Heb jij interesse?

Bel of mail met Berrie Bolhoeve 06-14559360 als je meer informatie over de functie wilt hebben of over de sollicitatieprocedure. Ons mailadres is via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in