+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.

Alphatrots is op zoek naar zelfstandige huishoudelijke hulpen in Raalte en omgeving Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alphatrots

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 22 p/u

Vacatureomschrijving

Alphatrots is op zoek naar HUISHOUDELIJKE HULPEN voor cliënten in Raalte.
Kom jij ons helpen om ouderen langer thuis te kunnen laten blijven wonen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die zich in willen zetten voor onze organisatie en onze cliënten. Je kiest zelf je cliënten, dus bepaalt ook zelf waar je aan de slag gaat.
Daarom is dit jouw ideale werk
  1. Je verdient een gegarandeerd uurtarief van € 22,- (BTW vrij)
  2. Je bent eigen baas over je planning
  3. Je werkt voor vaste eigen cliënten met wie het klikt
  4. Je doet zinvol en dankbaar werk
Aan de slag als huishoudelijke hulp in Raalte.
Het werken als huishoudelijke hulp is een dankbaar beroep en volgens ons gaat dit veel verder dan “poetsen” alleen. Jij bent degene die ziet wat er achter de voordeur gebeurt en hebt daarmee een belangrijke signalerende functie. Daarnaast mag je bij ons zelf bepalen hoe jij je werk doet en is er altijd tijd voor een praatje.
Een groot voordeel is dat je aan de slag gaat als ZZP'er, hierdoor ben je flexibel, verdien je een goed uurtarief en dat zonder de onzekerheid van aflopende jaarcontracten (die je bij een werkgever zou hebben).
Wij staan vanaf het begin altijd voor je klaar. We leggen je persoonlijk uit hoe alles in z'n werk gaat en begeleiden je tijdens het hele proces. Vanzelfsprekend helpen we je om vragen over en van cliënten snel te beantwoorden.
Registreer je direct op onze website: of solliciteer door te reageren op deze vacature. Uiteraard zijn wij ook elke werkdag beschikbaar als je liever eerst telefonische informatie wilt: 085-0511111

Gevraagd

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit hebben met maatschappelijk werk


Aanbod

  1. Bij Alphatrots werk je als zelfstandige voor een gegarandeerd uurtarief van € 22,-. Dit bedrag zie je netto terug op je bankrekening. Want je hoeft geen BTW af te dragen. Ook kun je gebruik maken van diverse voordelen die de belastingdienst ondernemers biedt. Wil je weten wat je precies onderaan de streep overhoudt?
  2. Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel uren je per week werkt. Je bent hierin volledig vrij en er is geen minimaal aantal uren per week die je moet werken. Natuurlijk ga je lekker op vakantie wanneer jij dat wilt. Wij regelen vervanging zodat je cliënten niet zonder hulp zitten. En de administratieve rompslomp? Die nemen wij van je over. Hoe fijn is dat?
  3. Wij geloven in ‘gouden koppels'. Daarom helpen wij je om cliënten te vinden waar het wederzijds mee klikt. Na een goede kennismaking bouw je samen aan een langdurige samenwerking. Je bepaalt zelf hoe je invulling geeft aan je werk en doet wat nodig is. Je hoeft ook niet van adres naar adres te vliegen. Zo heb je écht tijd voor je cliënten.
  4. Jij bent onmisbaar voor je cliënten. Als huishoudelijke hulp doe je veel meer dan poetsen alleen. Jij helpt ze om langer thuis te blijven wonen. Ook heb je een belangrijke “signalerende functie”. Jij komt immers bij de mensen thuis en ziet wat er achter de voordeur gebeurt. Als ‘maatje' krijg je oprechte waardering. Hoe goed voelt dat!
  5. Wij staan vanaf het begin altijd voor je klaar. We leggen je persoonlijk uit hoe alles in z'n werk gaat en begeleiden je tijdens het hele proces. Vanzelfsprekend helpen we je om vragen over en van cliënten snel te beantwoorden. We ondersteunen je met raad en daad bij het ondernemerschap. Kortom, je kunt altijd bij ons terecht, geen vraag is ons te gek.


Uren

4 - 24 uur
bepaal zelf je eigen planning

Salaris

€ 22 p/u
Vrijgesteld van btw

Bedrijfsomschrijving

In 20 jaar uitgegroeid tot landelijke partner in huishoudelijke hulp

Huishoudelijke Hulp op z'n Alphatrots. We leveren al jaren huishoudelijke hulp door het hele land en de manier waarop wij werken zorgt voor tevreden cliënten en blije hulpen. Dat horen we uit persoonlijke verhalen, maar dit komt ook keer op keer naar boven uit ons klantentevredenheidsonderzoek. In 2021 gaven 98% van alle cliënten aan Alphatrots te willen aanraden aan familie en vrienden en gaven ze hun eigen hulp een gemiddeld rapportcijfer van 8.5.

We werken met een klein en hecht team, waardoor de lijntjes kort zijn en er fijne communicatie is tussen hulp, cliënt en Alphatrots.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in