+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.

Huishoudelijk medewerker ZGR Raalte, Heino, Heeten en Lemelerveld Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ZGR

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 20 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 2.581 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om het geven van persoonlijke aandacht en zorg aan mensen die thuis wonen. Jouw taak is het zorgen voor een schone en fijne leefomgeving. Je werkt zelfstandig in het huis van de cliënt. Hier help je door de leefbare ruimtes schoon te maken. Je luistert naar wat de cliënt nodig heeft en helpt waar nodig. Je krijgt de kans om een dag met een collega mee te lopen en te zien hoe het werk eruitziet. Dit is een mooie kans om iets goeds te doen voor anderen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Persoonlijke aandacht en zorg voor de thuiswonende cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij gunnen onze cliënten een goed leven en zij bepalen wat dat is. Jij als huishoudelijk medewerker hebt een belangrijke taak als het gaat om inspelen op de vraag en behoefte van de cliënt.
Door te zorgen voor een schone en nette leefomgeving, zorg jij ervoor dat onze cliënten zich fijn voelen in eigen huis. Het gaat om het schoonmaken van de leefbare ruimtes. We nemen over wat niet meer gaat, maar stimuleren wat de cliënt zelf nog kan.

Als huishoudelijk medewerker ben je werkzaam binnen een van de teams binnen de gemeente Raalte of in Lemelerveld. Dit betekent dat, je zelfstandig aan het werk gaat bij cliënten die zelfstandig thuis wonen. Je werkt volgens een basisrooster die in afstemming met de roosteraar wordt opgesteld. De wijkverpleegkundige is de eerste contactpersoon waar je terecht kunt voor inhoudelijke vragen.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken als huishoudelijk medewerker bij ZGR? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om met een collega mee te lopen. Wij laten jou dan met alle plezier zien hoe een dag eruit kan zien bij ons.

Gevraagd

Dat je je verwant voelt met de ouderenzorg en ervaring hebt op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en hygiënisch werkt is voor ons bijna vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren. Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig
De werkzaamheden worden in samenspraak met de cliënt vastgelegd. Zodat de cliënt maar ook jij weet wat er van elkaar verwacht wordt. In afstemming kan de cliënt iets anders vragen wat voor hem/haar meer prioriteit heeft. Dat doen jullie in overleg met elkaar. Dagelijkse zaken worden zoveel mogelijk zelf opgelost. Uiteraard kun je terugvallen op collega’s wanneer dit nodig is.

Sociale vaardigheden
Ben jij netjes, geordend, behulpzaam, kun jij je goed inleven en kun je daarnaast ook nog eens goed luisteren? Dan hopen wij dat je deze tekst nog even verder leest, want dat zijn namelijk de vaardigheden die goed van pas komen in de functie van huishoudelijk medewerker.

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Je dan beter in staat om met elkaar in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Samen verantwoordelijk
Het is belangrijk dat je flexibel bent en je je met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij bij afwezigheid van een collega een vertrouwde hulp richting cliënten kunnen sturen.

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld je eigen urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn. Bij het inwerken word je hierin ondersteunt door een digicoach. Zij zal ook na het inwerken beschikbaar voor je blijven.

Aanbod

Wat biedt ZGR jou?
Wij bieden jou een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, maar de intentie is om langer met elkaar een verbintenis aan te gaan.
De functie van Huishoudelijk medewerker is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in de salarisschaal "Hulp bij het Huishouden". Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.581,30 op fulltime basis van een 36-urige werkweek.
Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november. Daarnaast kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in