+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

ANIOS Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m

Vacatureomschrijving

Heb je de ambitie om als basisarts binnen de GRZ uit te blinken? Werk in een energieke omgeving en draag bij aan de gezondheid van je patiënten.


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS ouderengeneeskunde maak je deel uit van ons professionele medische team. Je werkt nauw samen met specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en praktijkverpleegkundigen. Jouw verantwoordelijkheid ligt op de afdeling Geriatrische Revalidatie (GRZ) en Langdurige Zorg (WLZ) waarbij je zowel in Deventer als Raalte ingezet kan worden. Hier bied je zorg en begeleiding aan patiënten die revalideren na een ziekenhuisopname en aan patiënten die langdurige zorg nodig hebben.

Je werkt zelfstandig onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde en draagt bij aan het behandelplan en de zorgcoördinatie. 

Deze rol biedt jou de kans om waardevolle ervaring op te doen in de ouderenzorg, wat een uitstekende basis vormt voor verdere specialisatie, bijvoorbeeld richting specialist ouderengeneeskunde, huisartsgeneeskunde, revalidatie of geriatrie.


Jouw nieuwe werkplek

Wanneer jij hier aan de slag gaat, werk jij bij een gerenommeerde organisatie in de ouderen- en thuiszorg, met verpleeghuislocaties in Deventer en Raalte. De focus ligt op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ouderen en mensen met specifieke zorgbehoeften. De organisatie staat bekend om haar betrokkenheid, professionele aanpak en streven naar het bevorderen van zelfredzaamheid en welzijn van haar cliënten.

Met 2 verpleeghuislocaties biedt deze organisatie een breed scala aan zorg- en revalidatiediensten. Naast deze locaties zijn er ook 6 woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk voor cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek. Hierdoor wordt zorg op maat geboden, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke individuele cliënt.

De verpleeghuislocaties  bevinden zich in twee karakteristieke steden in Nederland: Deventer en Raalte. Deventer is een historische stad gelegen aan de IJssel, bekend om zijn rijke geschiedenis, charmante straten en diverse culturele evenementen. Raalte is een gezellige plaats in het oosten van Nederland, omgeven door groene landschappen en landelijke schoonheid. Beide steden bieden een prettige leefomgeving en hebben een scala aan voorzieningen, waardoor ze aantrekkelijke locaties zijn om te wonen en te werken.


Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding tot basisarts met bijbehorende BIG registratie.
  • Affiniteit met ouderen en de geriatrische zorg.
  • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden.

Omdat jij op 2 locaties ingezet wordt, is het belangrijk dat jij over een rijbewijs beschikt.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 tot 36 uur per week en jij start zo snel mogelijk. De functie is voor 1 jaar met kans op verlenging. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao vvt FWG 65. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.583 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in