+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

Schilder Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 p/m

Vacature in het kort

Hou je van schilderen en gezelligheid? Dan is deze baan perfect voor jou! Je wordt onderdeel van een team waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Elke dag is anders, maar altijd vol met leuke verhalen en het mooier maken van huizen. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om te groeien in je vak met gratis opleidingen. Plus, er zijn leuke extra s zoals een zomerborrel, kerstfeest en de kans om punten te sparen voor cadeaus. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Hey jij, ja jij daar met dat verfkwastje! Wil jij deel uitmaken van het meest gezellige schildersbedrijf van het land? Wil jij niet alleen de muren, kozijnen en deuren van een huis schilderen, maar ook de lucht vullen met grapjes en mooie verhalen? Dan ben jij degene die we zoeken! Als je 's ochtends vroeg uit bed stapt na een avondje voor de buis, zorgt een heerlijke kop koffie ervoor dat je weer tot leven komt. Om 7 uur scherp staat jouw collega bij jou voor de deur om je op te halen. Samen duiken jullie de bus in op weg naar de klus van de dag. En ja, vandaag staat het verven van een gloednieuw woonhuis op het programma! Hoe cool is dat?   Eenmaal aangekomen op de klus, bespreken jullie de planning voor de dag en zetten jullie de boel op stelten. De kozijnen, deuren en muren worden jouw persoonlijke canvas, en je gaat helemaal los met kleuren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. En het beste van alles is dat je lekker kunt lunchen met je collega, terwijl jullie alle ins en outs bespreken van het aankomende weekend. Aan het eind van de middag stap je weer in de bus met jouw collega om de dag af te sluiten.


Ben jij het?

Dus waar wacht je nog op? Of je nou een doorgewinterde schilder bent of net begint met de opleiding, wij zoeken de beste kandidaten die ons team komen versterken. En als je geen werkervaring hebt, maar wel denkt dat je de perfecte kandidaat bent, laat het ons dan gerust weten. Wij willen jou graag leren kennen en je helpen groeien in het vak!


Wat wij bieden

Jouw vakmanschap als schilder is enorm belangrijk en daarom willen wij jou daar ook goed voor belonen. Je kan op het volgende rekenen:
 

  • Wij bieden jou een goed salaris volgens de schilder cao tussen de € 2.400, - en € 3.500, - bruto per periode;
  • Bij Faber maak jij tijdens het werken meteen deel uit van het loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus, waaronder een dagje weg, gereedschap of
  • Wil jij ook groeien in jouw vak als schilder? Wij bieden jou opleidingen, zodat jij je blijft ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt. Faber betaalt voor deze opleidingen, zo krijg je van ons 2 opleidingen per jaar.
  • Vind jij gezelligheid ook belangrijk? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Wij houden namelijk ook van gezelligheid en waardering afgeven aan onze vakkrachten. Dit doen wij door jaarlijks door een zomerborrel met BBQ, kerstborrel en Sinterklaasfeest te organiseren.
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis
  • Klinkt goed toch? Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou! Dat is wat Faber doet voor jou! Geen paarse krokodillen maar gewoon eerlijk, duidelijk en helder!
Waar jij werkt

Bij dit schildersbedrijf heerst er een gezellige en informele sfeer. Het team werkt hard, maar er is zeker ook ruimte voor humor en het delen van mooie verhalen. De collega's staan altijd voor elkaar klaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je aan de slag gaat. Meestal ga je samen met een collega op pad, maar na verloop van tijd kan het zijn dat je ook zelfstandig aan de slag gaat op een klus. Soms rijd je mee met een collega, andere keren verzamel je 's ochtends op kantoor voordat je samen met je collega naar de klus vertrekt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in