+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.

Internationaal Sales Support Medewerker Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarbij je een belangrijke rol speelt in de verkoop voor grote delen van de wereld? In deze functie ondersteun je internationale salesmanagers en zorg je voor tevreden klanten. Je werkt samen met een team van 8 collega's, zowel op kantoor als vanuit huis. Ook krijg je een extraatje aan het eind van het jaar. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat bekend staat om hun veiligheidslaarzen en wereldwijd actief is. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een baan als Internationaal Sales Support Medewerker bij een producent met een beroemde merknaam en wereldwijde bekendheid? Dan is dit de baan waar je naar op zoek bent! In deze commerciële binnendienst functie ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van verkoopprocessen voor klanten in Zuid-Amerika, Australië, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Je zult een team van twee internationale salesmanagers ondersteunen en fungeren als dé specialist op het gebied van klantenondersteuning en ordermanagement. Klinkt dit interessant? Lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou
  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Dé grootste producent van veiligheidslaarzen
  • Een prettige bedrijfssfeer met leuke collega’s
  • Internationaal sales support team met 8 collega’s
  • Kantoor in combinatie met thuiswerken is mogelijk
  • Als extraatje ontvang je een eindejaarsuitkering
wie ben jij

Als Internationaal Sales Support Medewerker beschik je over een hands-on mentaliteit, ben je commercieel ingesteld, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ook op internationaal niveau, en ben je klant- en servicegericht. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel voor jou en je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen. Met een oplossingsgerichte instelling streef je naar perfectie in service.

  • je bent minimaal MBO-4 óf HBO geschoold (HBO werk- en denkniveau);
  • je hebt bij voorkeur 1 á 2 jaar werkervaring, maar als je aan het begin van je carrière staat en een sales support functie met een internationaal karakter ambieert, moedigen we je ook aan om te solliciteren;
  • je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Als je ook Frans en/of Spaans beheerst, is dat een pluspunt.
wat ga je doen

In deze commerciële binnendienst functie als Internationaal Sales Support Medewerker krijg je de kans om verkoopprocessen af te handelen voor klanten in Zuid-Amerika, Australië, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Jij biedt als Internationaal Sales Support Medewerker ondersteuning aan twee internationale salesmanagers en bent zelf dé specialist op het gebied van klantenondersteuning en ordermanagement. Je taken zijn erg divers. Zo ondersteun je de salesmanagers bij administratieve werkzaamheden, verbeter je productaanbiedingen om de waarde te vergroten en marges te verbeteren en stel je sales- en businessplannen op. Ook beheer je als Internationaal Sales Support Medewerker het gehele orderproces. Van het aannemen van nieuwe orders tot aan de verzending. Verder onderhoud je als Internationaal Sales Support Medewerker contacten met bestaande en nieuwe partners, zoals distributeurs en agenten. Ook voer je salespromoties en marketingcommunicatieactiviteiten uit, zoals het plannen, organiseren en ondersteunen van commerciële evenementen zoals beurzen en andere salesactiviteiten. Het kan voorkomen dat deze functie af en toe een bezoek aan een klant of deelname aan een beurs omvat, maar dit is zeker niet frequent. In deze commerciële functie werk je nauw samen met je sales support collega's en heb je regelmatig contact met collega's van andere afdelingen, evenals met de productielocatie in Portugal. Kortom, deze commerciële binnendienstfunctie biedt veel uitdaging en variatie!

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert hoogkwalitatieve veiligheidslaarzen voor professioneel gebruik. Vooral in de landbouw, voedselverwerking, constructie, infrastructuur, mijnbouw en olie & gas industrie is deze wereldspeler toonaangevend. De productie vindt plaats in Portugal, de Verenigde Staten en Nederland, waar tevens het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd. Het research & development team is altijd bezig met productinnovatie. Het sales & marketing team verkoopt de laarzen over de hele wereld. Als jij deel wilt uitmaken van de ambitieuze groei aspiraties van dit bedrijf, solliciteer dan snel.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen? Bel, mail of app met Isabelle Schipper via M. 06 83 48 55 89 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in