+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.

SAP Applicatiebeheerder Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.320 - € 5.206 p/m

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van SAP bij Louwman Group en speel een cruciale rol in het soepel laten draaien van onze SAP applicaties. Als SAP Applicatiebeheerder ben je de brug tussen gebruikers en specialisten, waarbij je operationele issues aanpakt, applicatiebeschikbaarheid bewaakt en release management uitvoert. Werk samen in een dynamisch team, geniet van gunstige personeelskortingen, en benut de mogelijkheid van hybride werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Welkom bij ons SAP-team! Word de held die problemen aanpakt en samenwerkt met een dynamisch team om al onze SAP applicaties vlekkeloos te laten draaien!

Wat ga je doen?
Als SAP Applicatiebeheerder bij Louwman Group ben je onderdeel van het SAP Competence Center. Hier werk je samen met circa 15 collega’s uit verschillende rollen. Denk hierbij aan applicatiebeheerders, SAP consultants, SAP developers en integratiespecialisten.

Als SAP Applicatiebeheerder ben je de spil tussen de gebruikersorganisatie (keyusers) en de SAP-specialisten. Je biedt ondersteuning aan gebruikers vanuit een ICT-perspectief. Je behandelt operationele issues, bent aanspreekpunt voor specifieke applicatiedomeinen, monitort en bewaakt de applicatiebeschikbaarheid en voert release management uit. Ook stel je handleidingen en werkinstructies op voor de IT-processen.

Anderzijds ben je verantwoordelijk voor incident- en probleemregistratie en rapportages. Je analyseert incidenten, stelt oplossingen vast en stemt deze af met relevante partijen. Je signaleert trends, stelt wijzigingsverzoeken op en bewaakt de uitvoering van werkzaamheden door ICT-professionals. Als kers op de taart ondersteun je ook bij het uitvoeren van systeemintegratie tests, het opstellen van testscripts en het uitvoeren van regressie tests.

Je werkt nauw samen met business en IT-specialisten, zowel in- als extern, waardoor je de bedrijfsprocessen goed leert kennen en je kennis en kunde op IT gebied verder kunt ontwikkelen.

Al met al een uitdagende en afwisselende functie waar je je zeker niet zal vervelen!

Wie ben jij?
Jij bent analytisch sterk, gaat proactief te werk en werkt graag samen met anderen. Gedurende stressvolle periodes raak jij niet in paniek maar weet je goed het overzicht te bewaren. Daarnaast heb je een sterk inlevingsvermogen en neem je ook elke dag je luistervaardigheid mee naar kantoor. Ook heb je:

  • hbo werk en denkniveau, bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica;
  • ervaring op het gebied van ICT en bedrijfsprocessen;
  • kennis van ITIL processen;
  • kennis en ervaring met Business applicaties (SAP);
  • uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen €3.320 en €5.206 euro per maand op basis van 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • Leuke en gunstige personeelskortingen op producten van Louwman Group;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om hybride te werken.

Wil jij als SAP Applicatiebeheerder meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Mark van de Kimmenade via 0624976570

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in