+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

AFAS Applicatiebeheerder Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat je bij ons gaat doen
Als AFAS Applicatiebeheerder optimaliseer je de systemen waarmee we onze bedrijfsvoering ondersteunen. In de basis is dat AFAS, maar we breiden ons platform steeds verder uit met andere apps (ca. 40) en interfaces om het maximale te bereiken.

We werken in sprints van 3 weken waarin telkens nieuwe functionaliteiten ontwikkeld of verbeterd worden. Jij bent onze AFAS-specialist die we blindelings vertrouwen als het gaat om advies en (onderbouwde) keuzes met betrekking tot de systeeminrichting.

Zelfstandig, met je collega's of met leveranciers vind je handige oplossingen om onze systemen slimmer en beter in te richten. Ook heb je het beheer van diverse andere applicaties onder je. Je zorgt er ervoor dat alles vlekkeloos blijft draaien; niet alleen door je kennis met de rest van de organisatie te delen, maar ook door goede afspraken te maken van de leveranciers.

Wanneer alles op rolletjes loopt, houd je meer tijd over om gave nieuwe dingen te ontwikkelen!

Zo zijn wij een match
Als AFAS Applicatiebeheerder vinden we het belangrijk dat je analytisch bent aangelegd en veel kennis hebt van de software van AFAS (ERP, HRM & Payroll en/of Cursusmanagement). Jij bent namelijk de persoon die de oplossingen van AFAS verder gaat ontwikkelen en optimaliseren binnen Welten Groep.

Daarnaast heb je een brede kennis van bedrijfsprocessen en weet je deze logisch te visualiseren. Hierdoor heb je snel in de gaten waar knelpunten zitten en waar verbetering nodig is.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:
  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als AFAS consultant, AFAS beheerder of AFAS Applicatiebeheerder met een duidelijke focus op het uitbreiden en ontwikkelen van functionaliteiten.
  • Heb je kennis en ervaring met beheer van Salesforce? Dan is dat mooi meegenomen!
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
Hier kom je terecht
Als AFAS Applicatiebeheerder maak je samen met 5 andere collega’s onderdeel uit van het team IT. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s van andere teams. Ook heb je veel contact met externe partijen, zoals consultancybureaus en softwareleveranciers.

Wij werken vanuit ons kantoor in het centrum van Den Bosch. We stimuleren thuiswerken, dus werk jij waar je dat het liefst doet. Je bent daarin flexibel, net als in je werktijden. Ook hebben we een kantoor in Utrecht waar je meer dan welkom bent!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in