+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Junior Functioneel Applicatiebeheerder Retail/ERP Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Holy Consulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Dive into a role where you'll be internally trained to master a Retail ERP system, playing a key role in evolving the application landscape. This position offers a dynamic environment with continuous challenges and the freedom to experiment. Enjoy benefits like an attractive pension scheme, the option to work a 4-day week, a welcoming work culture with a focus on sustainability, and the flexibility of hybrid working. Join a team dedicated to delivering quality products and exceptional service, akin to being the Coolblue of their domain. Read on to discover how this opportunity can transform your career.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als Functioneel Applicatiebeheerder met 1+ jaar ervaring of heb jij een technische achtergrond en wil je juist aan de slag gaan als Functioneel Applicatiebeheerder? En ben jij op zoek naar een in-house functiewaar je de kans krijgt om ervaring op te doen in een Retail ERP-systeem en waar je mee gaat werken aan projecten? 

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie uit omgeving Veghel met méér dan 130 winkels in de Benelux en met een state-of-the-art E-commerce omgeving. Hier werken betekent dat je aan de slag gaat bij een succesvolle en groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten die ons leven erg aangenaam maken. 
 
Zij zijn één van de grootste Retailers in de markt en bieden een uitstekende service naar hun klanten. Vandaar dat ze vaak worden vergeleken met de Coolblue van hun domein. Dit doen zij al méér dan 40 jaar met ruim 1100 collega’s vanuit de winkels, 4 distributiecentra en het hoofdkantoor in Veghel. 

Naast de gewilde producten en uitstekende service naar klanten is ook duurzaamheid een vast onderdeel van de strategie, waar zij zich iedere dag weer hard voor inzetten. Daarnaast vinden zij het belangrijk om een werkomgeving te bieden waarin iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt in jouw functie en dat je de kans krijgt om nieuwe dingen uit te proberen. 

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder zal jij intern worden opgeleid om de specialist te worden van het ERP-systeem (Retail). De aankomende jaren zal het applicatielandschap veel veranderen waardoor jij continu bezig bent met verbetering van bedrijfsprocessen en het doorvoeren van wijzigingen van het systeem.  
 
Als specialist neem jij interne klanten mee in nieuwe mogelijkheden en voer jij wijzigingen door. Ook ben jij de sparringpartner voor de externe leverancier en kijken jullie samen naar nieuwe ontwikkelingen en hoe deze kunnen worden geïmplementeerd. Je werkt dus deel aan nieuwe oplossingen in het systeem en daarnaast werk je mee aan grotere projecten binnen de organisatie. Dit betekent dat je continu zal worden uitgedaagd en je krijgt de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. 

In deze rol ben jij de spil tussen interne klanten, leveranciers en de ICT-organisatie. De ene dag ben je aan het sparren met key-users en de andere dag overleg je met financiële en logistieke collega’s om nieuwe mogelijkheden/wijzigingen te bespreken. Je bent niet alleen prettig in de communicatie met collega’s, maar ook technisch onderlegd. Als functioneel applicatiebeheerder heb jij ook kennis van interfaces (XML/JSON) om samen met technische collega’s van ICT eventuele bugs op te lossen. 
 
Dit is een functie met veel afwisselingen en dat binnen een leuk en gezellig team van ongeveer 15 collega’s. Je zal direct rapporten aan de manager applicatiebeheer en je krijgt de mogelijkheid om je werk in te richten op een manier dat bij je past.  

Jouw profiel
  • Jij hebt een afgeronde HBO; 
  • Jij hebt een technische achtergrond (XML/JSON/Interfaces) en wilt ervaring op doen als Functioneel Applicatiebeheerder; 
  • Ervaring met Lowcode oplossingen is een pré; 
  • Kennis en/of affiniteit van inkoopprocessen binnen de Retail is een pré. 
Wij bieden
  • Een salaris tot €4.200,- obv37u en goede secundair arbeidsvoorwaarden, zoals een erg gunstige pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering; 
  • De mogelijkheid om 4 dagen te werken (4x9u); 
  • Een ontzettend fijne werkomgeving met veel vrijheid; 
  • De mogelijkheid om vanuit kantoor en huis te werken (Hybride); 
  • Thuiswerkvergoeding. 
Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Dan plan ik graag een telefonische intake of via Teams met jou in! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in