+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Michielsgestel.

Functioneel applicatiebeheerder zorg Sint-Michielsgestel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.281 - € 4.806 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ontdek een unieke kans als Functioneel Applicatiebeheerder Zorg, waar jouw expertise in zorgmanagementsystemen bijdraagt aan de verbetering van zorgprocessen. Werk in een team dat zich inzet voor vernieuwing en verandering, met de mogelijkheid om zowel op kantoor als vanuit huis te werken. Geniet van een flexibele werkomgeving, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een preboarding app om het bedrijf te leren kennen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

24 - 36 uur, parttime

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan met ontwikkelingsmogelijkheden? Vind jij het belangrijk om als applicatiebeheerder een belangrijke bijdrage te leveren aan de uitvoering van het werk door onze zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als functioneel applicatiebeheerder zorg ben jij dé specialist op het gebied van applicaties in de zorg en draag jij bij aan optimalisatie, vernieuwing en beheer van processen en de applicaties.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Jouw kennis en kunde op gebied van zorgmanagementsystemen is onmisbaar in het verbeteren van de dagelijkse ondersteuning van cliënten en zorgmedewerkers. Meewerken aan verandering en vernieuwing is de rode draad in jouw baan. Je hebt een actieve rol bij het verbeteren en beheren van het zorgdossier (waaronder USER), wat wordt gebruikt ter ondersteuning van de zorgprocessen. Zo lever jij indirect een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de zorg die Kentalis biedt aan cliënten.

Wat ga je doen?
Als functioneel applicatiebeheerder zorg ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van applicaties in de zorg. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Je geeft advies en werkt mee aan de doorontwikkeling van het zorgdossier (waaronder USER, Medimo, SDB);
  • Je denkt mee in ondersteunende zorgmanagementprocessen en vertaalt dit naar functionele en technische specificaties van USER en andere zorgapplicaties;
  • Je zorgt voor een applicatie-inrichting die voorziet in de juiste data en functionaliteiten;
  • Het testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten en het doorvoeren van verbeteringen in de bestaande processen;
  • Het waarborgen van de kwaliteit, integriteit en veiligheid van verschillende gegevens binnen het de zorgapplicaties.

Met wie werk je?
Je werkt samen in het team met vijf andere functioneel applicatiebeheerders. Daarnaast ben je onderdeel van een multidisciplinair team zorgdossier. In dit team zijn ook de gebruikers van het zorgdossier vertegenwoordigd. Het team werkt op basis van de agile werkwijze, waarin jij mede verantwoordelijk bent voor het indelen en uitvoeren van de werkzaamheden. Ook ben je onderdeel van het ICT team functioneel applicatiebeheer. Er staan 28 collega’s voor jou klaar om hun ervaring en expertise met jou te delen. In een informele samenwerking werken we aan een professionaliseringsslag op gebied van functioneel applicatiebeheer en ICT. Je ontmoet jouw collega’s digitaal of op kantoor in Sint-Michielsgestel, op slechts 10 minuten van Den Bosch. Er is flexibiliteit in werktijden en deels vanuit huis werken is geen probleem.
Ontdek wat collega's zeggen over Werken bij Kentalis ICT | Kentalis.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met circa 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over 175 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou
Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van opleidingen waardoor je nog meer uit jezelf en jouw functie haalt. Maar ook:

  • Een bruto maandsalaris €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • In 2024 stijgt je salaris per 1 december met 2%;
  • Een dienstverband van 24 - 36 uur per week. Jouw werkdagen stemmen we zo af dat het voor iedereen goed uitkomt; 
  • Een laptop en iPhone en mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Bij een 36-uurige werkweek 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren wat je kunt gebruiken voor o.a. verlof of uitbetaling;
  • Extra’s zoals 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding;
  • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruil reiskosten?

Wie ben jij?
Jij krijgt energie van meewerken aan het beheer en doorontwikkeling van het zorgdossier en jouw kennis en ervaring delen met collega’s. Ook neem je mee:

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma, richting ICT;
  • Je hebt werkervaring met functioneel applicatiebeheer, bij voorkeur met een Elektronisch Cliëntendossier, Elektronisch Behandeldossier of Elektronisch Patiëntendossier. Kennis van de applicatie USER is een pré; 
  • Je bent in staat om zorgprocessen te analyseren, de behoefte te bepalen en met gerichte oplossingen te komen;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je hebt een proactieve en dienstverlenende houding en je kunt je eigen- en teamwerk adequaat organiseren.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als functioneel applicatiebeheerder zorg aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Heb je vragen over deze functie?  Patrick de Vaan, Teammanaer Applicatiebeheer, maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of WhatsApp via 06 – 33057835.  
We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in