+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

Senior servicemonteur Wlz RSR omgeving Breda Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.699 - € 3.579 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je iets goeds doen voor anderen? Als senior servicemonteur bij RSR help je mensen met een beperking door technische problemen met hun hulpmiddelen op te lossen. Je werkt zelfstandig en soms help je ook je collega's. Je begint de dag met een teamoverleg. Je krijgt een goed salaris en de kans om je verder te ontwikkelen door trainingen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Met jouw passie voor techniek en mensen kan jij een echte bijdrage leveren aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking. Ben je (elektro)technisch goed onderlegd, word je helemaal enthousiast van sleutelen en heb jij daarnaast affiniteit met de zorg en zorghulpmiddelen? Word dan senior servicemonteur bij RSR!

Wat ga je doen?
Voor onze locatie in de omgeving van Breda en Raamdonksveer zijn we op zoek naar een senior servicemonteur. De servicemonteurs van RSR bezoeken zelfstandig tijdens hun werkdag verschillende klanten om technische problemen aan hulpmiddelen op te lossen. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld; het maken en afstellen van elektrische rolstoelen, het monteren van zitkuipen op rolstoelen, maar ook het herprogrammeren van een voorzieníng of je verricht een domotica aanpassing.

Als senior servicemonteur ben jij het aanspreekpunt voor één van onze zorginstellingen in Goirle. Iedere ochtend wordt er gestart met een dagstart en jij als senior servicemonteurs helpt je collega’s waar nodig om aan de slag te kunnen. Tijdens de werkdag kan het voorkomen dat je collega’s jou bellen voor advies als zij er niet uitkomen bij de klant. De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur en eens in de 5 weken zal je helpen met de storingsdiensten.

Wie ben jij?
Je bent technisch onderlegd, vooral op het gebied van elektrotechniek. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de hulpmiddelenbranche, met name binnen de Wlz (Wet langdurige zorg). We zien jouw reactie dan graag tegemoet. Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Communicatief vaardig; als senior ben je zowel in contact met de zorginstelling, de eindgebruiker maar ook vraagbaak voor het team en je manager.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; in afwezigheid van de manager ben jij diegene die de taken waarneemt, maar ook in contact met de klant en in je werk is het van belang dat je op de juiste manier met ze omgaat.
  • Heb je affiniteit met de zorg en zorghulpmiddelen en wil je hierin graag een positieve bijdrage leveren.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris o.b.v. 38 uur tussen €2699,- en €3579,- bruto per maand;
  • een aanvullende vergoeding voor overwerk en storingsdiensten, deze kun je terugvinden in de cao voor motorvoertuigen;
  • de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, we maken tijd vrij in het werk om trainingen te volgen.

Wil jij als senior servicemonteur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Marleen Nelemans corporate recruiter via 06-2926 0109.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in