+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Reuver.

Inkoper Reuver

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Junior Inkoper speel je een cruciale rol in het inkoopproces bij dit bedrijf. Je ondersteunt de Senior Inkoper bij het selecteren en contracteren van leveranciers, het beheren van de voorraden en het bewaken van de levertijd. Daarnaast werk je nauw samen met interne afdelingen zoals planning, werkvoorbereiding en productie om het proces soepel te laten verlopen en de juiste materialen op tijd beschikbaar te hebben



Gevraagd

In een bruisend internationaal bedrijf wacht een uitdagende functie op jou. Hier krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een informele en collegiale werkomgeving. En dat alles met een aantrekkelijk marktconform salaris volgens de CAO Metalektro. Bij ons gaat het niet alleen om werk; het gaat om groeien, leren en samen successen vieren. Word een waardevol lid van ons team, waar mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling op jou wachten. Een plek waar jouw talenten tot bloei komen en waar je elke dag met plezier naar het werk gaat. Welkom bij een bedrijf dat niet alleen om zijn producten geeft, maar ook om de mensen die ze maken.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

In de dynamische wereld van inkoop zijn we op zoek naar een gedreven professional die ons team komt versterken. Bij voorkeur heb je al enige ervaring of stage-ervaring opgedaan in een inkoopfunctie, maar bovenal ben je gepassioneerd om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Je communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels zijn uitstekend, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende gesprekspartners en culturen. Onderhandelen zit in je bloed, en je schakelt snel tussen strategisch overleg en operationele uitvoering. Durf en initiatief nemen zijn eigenschappen die jou typeren.

Wat ons echt aanspreekt, is jouw openheid, eerlijkheid en transparantie. Je bent iemand die niet alleen zegt wat hij doet, maar ook doet wat hij zegt. Of je nu zelfstandig aan projecten werkt of samenwerkt in een team, jij bent in staat om het beste resultaat te behalen. Kortom, we zoeken een enthousiaste teamspeler met een passie voor inkoop en de drive om samen successen te behalen. Voel jij je aangesproken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in