+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurne.
Laad meer vacatures

Ervaren Inkoper - Fromatech Ingredients Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boelen Adviesgroep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In het kort
Ben jij een ondernemende professional met inkoopervaring in grondstoffen? Draag je vanuit je inkoopverantwoordelijkheden graag bij aan de commerciële korte en langere termijn successen van een organisatie? Als je toe bent aan de volgende stap in je carrière bij een succesvol, ondernemend bedrijf, dan is deze nieuwe positie bij Fromatech Ingredients iets voor jou!

Functie
In deze nieuwe, zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het inkopen van een breed assortiment aan grondstoffen voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Daarnaast kijk je ook mee naar ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in de verpakkingsindustrie voor deze producten. Het tijdig en tegen optimale condities beschikbaar hebben van de materialen is daarbij je primaire doelstelling. Hiermee verzeker je de continuïteit in het ontwikkelings- en productieproces van Fromatech en het aanhouden van de juiste voorraadposities. Voor nieuwe materialen kijk je die commerciële meerwaarde kunnen creëren voor zowel Fromatech als haar klanten.
Je voert onderhandelingen over prijzen en leveringscondities met wereldwijde toeleveranciers van grondstoffen. Als er van gemaakte afspraken wordt afgeweken, onderneem je proactief passende acties. Het onderhouden van relaties met je leveranciers combineer je met het volgen van hun performance aan de hand van het vendor rating systeem. Daarmee verstevig je het imago van Fromatech als een voorname afnemer van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Je reist daarbij met regelmaat in onder andere Europa en Azië voor het bezoeken van relaties, seminars en beurzen en volgt zo de ontwikkelingen in de supply chain. Je anticipeert op ontwikkelingen die gevolgen (kunnen) gaan hebben op de beschikbaarheid van essentiële materialen. Daarnaast identificeer je nieuwe alternatieven die Fromatech’s positie op technologisch of strategisch vlak verder versterken. Je inzichten deel je proactief met betrokkenen binnen Productie, Verkoop en R&D. Met deze collega’s werk je aan het verkrijgen van goedkeuring om alternatieve materialen in te zetten in bestaande en nieuwe producten.
Fromatech heeft een nuchtere, no-nonsense cultuur waarin betrokkenheid en ondernemerschap op prijs worden gesteld. In deze positie rapporteer je aan de COO, met wie je nauw samenwerkt.

Profiel
  • BSc werk- en denkniveau met een commerciële of technische vooropleiding;
  • Ervaring of affiniteit met een vergelijkbare positie in bijvoorbeeld de voedings-, ingrediënten- of chemische industrie;
  • Bereidheid met enige regelmaat wereldwijd te reizen;
  • Analytisch sterk met oog voor details én strategie op langere termijn;
  • Sterke onderhandelaar met een goed cijfermatig inzicht;
  • Ondernemende persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van ieder geval de Engelse taal.

Wat heeft Fromatech te bieden
  • Zelfstandige wereldwijde inkoopfunctie bij een sterk groeiende en financieel gezonde onderneming;
  • Ondernemende cultuur met een gedreven en gemotiveerd team van collega’s;
  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever, Fromatech Ingredients B.V. (), is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende en sterk groeiende internationale producent van smaakstoffen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het hoofdkantoor en ontwikkelingslaboratorium zijn gevestigd in Sittard en producten worden geproduceerd in hun eigen moderne productielocatie in Deurne. In overleg met klanten ontwikkelt de R&D afdeling innovatieve smaakstoffen. De verkoop van hun producten is voornamelijk gericht op de West- en Oost-Europese markt en het Midden-Oosten. Daarnaast groeit de organisatie steeds meer in het Verre Oosten en Afrika. De verkoop van bestaande producten wordt gerealiseerd vanuit eigen verkoopkantoren in het buitenland, agenten, distributeurs en de eigen verkoopafdeling in Nederland. Fromatech Ingredients behoort tot de top van het middensegment in de markt en wordt door hun klanten ervaren als een betrouwbare partner met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke service. Er is sprake van een open cultuur met korte lijnen binnen het bedrijf. De producten van Fromatech zijn FSSC 22000 gecertificeerd en zij werken enkel met gecertificeerde leveranciers. Daarnaast werken zij volgens de laatste kwaliteits- en hygiëne voorschriften.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in