+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Tactisch Inkoper Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STROOM Supply Chain Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.220 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Als Tactisch Inkoper speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, implementeren en beheren van inkoopstrategieën. Je analyseert de markt, onderhandelt met leveranciers en zorgt voor de beste deals. Samen met een team van ervaren inkopers draag je bij aan de groei en succes van het bedrijf. Je optimaliseert inkoopprocessen en realiseert kostenbesparingen voor klanten, waardoor je een belangrijke schakel bent binnen de organisatie. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Tactisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van inkoopstrategieën. Je analyseert de markt, onderhandelt met leveranciers en zorgt ervoor dat je de best mogelijke deals krijgt voor bestaande en nieuwe klanten. Je werkt samen met een team van ervaren inkopers en draagt bij aan de groei en succes van het bedrijf. Als Tactisch Inkoper heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Daarnaast speel je een cruciale rol in het optimaliseren van de inkoopprocessen en het realiseren van kostenbesparingen voor klanten.


Gevraagd

We zoeken naar een gedreven en resultaatgerichte inkoopprofessional met minimaal 2 jaar ervaring. Als jij beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, een analytische geest en de drive om het verschil te maken, dan is dit de perfecte kans voor jou. Je moet in het bezit zijn van een Hbo Bachelor diploma om kans te maken op deze functie. Dit komt omdat de functie betrekking heeft op complexe inkoopprocessen.


Aanbod

Binnen de organisatie stimuleren we persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Tactisch Inkoper krijg je de kans om je inkoopvaardigheden te verbeteren en door te groeien binnen de organisatie. We bieden een inspirerende werkomgeving met een open en collegiale cultuur, waar teamwork en samenwerking centraal staan. Dit alles binnen een professionele en wereldwijde speler.

Qua voorwaarden bieden we een aantrekkelijk salaris in de range van € 4000 tot € 5220 per maand. Daarnaast secundaire voorwaarden met onder meer een 13e maand, 28 vakantiedagen en 8 ATV-dagen. Extra voordelen, zoals een biologische en gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant, korting op sporten en de mogelijkheid om diverse trainingen en workshops te volgen.

Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog op de functie van Tactisch Inkoper. Kom bij ons werken en maak deel uit van een wereldwijde organisatie die de norm stelt in de supply chain wereld!



Bedrijfsomschrijving

Een toonaangevend bedrijf op het gebied van integrated supply chain oplossingen aan klanten in diverse industrieën, waaronder high tech. De organisatie heeft ondanks zijn wereldwijde dekking een familiaire en open cultuur. Met ruim 70 jaar ervaring hebben zij bewezen een betrouwbare partner te zijn die klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in