+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Inkoper BAM Infra Regionaal - Regio Zuid Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.510 - € 5.630 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame inkoop bij BAM Infra en draag bij aan innovatieve projecten die de bouwketen veiliger en milieuvriendelijker maken. Als Inkoper in regio Zuid werk je samen met een gepassioneerd team aan het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Geniet van een flexibele werkomgeving, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken, en profiteer van uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder exclusieve kortingen op sportabonnementen en technologieproducten. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Building a sustainable tomorrow

Wil jij inkoop bij BAM Infra naar een hoger niveau tillen? Werk samen met ons aan uitdagende projecten in de regio, overtref klantverwachtingen en maak de bouwketen duurzamer en veiliger. Jouw expertise maakt het verschil!

Wat ga je doen

BAM Infra Regionaal zoekt een Inkoper voor regio Zuid met strategisch inkoopvermogen en innovatieve ideeën. Als Inkoper speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van inkoopstrategieën die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van BAM. Je leidt projecten, bevordert duurzaamheid en veiligheid en optimaliseert inkoopprocessen. Als lid van projectteams deel je kennis en versterk je leveranciersrelaties. Je zoekt voortdurend naar innovatie om teamdoelen te bereiken.

Jouw werkomgeving

Binnen ons inkoopteam BAM Infra Regionaal werk je samen met 7 inkoopprofessionals die ieder vanuit hun eigen discipline dag in dag uit bezig zijn met hun passie en het leveren van een bijdrage aan het succesvol binnenhalen van tenders en het uitvoeren van onze projecten. De werklocatie van deze rol is BAM Infra Regionaal Helmond en naar behoefte zal je werken op de projectlocaties en BAM kantoren in de regio Zuid Nederland.

Wij bieden jou

Binnen BAM richten we ons op kwalitatieve groei en zorgen we dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

  • Een salaris tussen de € 4.510,- en €5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, 30 vakantiedagen en 13 dagen uit het Individueel Budget (dit budget kan je ook laten uitbetalen);
  • Veel vrijheid, waarbij je zowel deels thuis als op kantoor kan werken;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Jij bent een zelfstandige inkoper met strategisch inzicht en innovatieve ideeën. Je bent sterk in het leiden van inkoopprocessen en het optimaliseren van beleid, met focus op veiligheid, circulariteit en duurzaamheid. Je excelleert in teamwerk, ketensamenwerking en het managen van leveranciersrelaties.

  • Je bezit een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de (civiel)technische richting;
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in de GWW-sector of een projectgerichte technische omgeving;
  • Je bent goed bekend met ervaring projectmatig werken en begrijpt hoe een tenderproces opgezet en uitgevoerd wordt;
  • Je schakelt moeiteloos tussen strategische directie overleggen over inkoopbeleid en praktische ondersteuning van projectteams;
  • Je bent een hands-on teamspeler en bezit de ambitie om je verder te ontwikkelen als strategisch inkoper.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Anne Loozekoot maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Anne gerust! De contactgegevens van Anne vind je rechts bovenaan op deze pagina.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in