+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Outreachend Jongerenwerker / Straathoekwerker Rheden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Incluzio Rheden

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.191 - € 4.547 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Jij wordt hét aanspreekpunt voor deze doelgroep. Jouw aanpak is outreachend en je weet jongeren in zowel veilige als kwetsbare situaties op een positieve wijze te bereiken.

Functieomschrijving

Word de bruisende kracht achter Incluzio Rheden als Outreachend Jongerenwerker / Straathoekwerker! Sta op als dé verbindingspersoon voor de jeugd, en zet je in om met passie en daadkracht jongeren in zowel veilige als kwetsbare situaties te benaderen en te inspireren. Je kent de buurt als geen ander, begrijpt de dromen van de jongeren en geeft vorm aan leuke activiteiten en betekenisvolle themasessies.

Wie zijn wij? 

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van iedere buurt een nog sterkere buurt. In onze visie staan zelfregie en minder afhankelijkheid van professionals, meer steun vanuit de gemeenschap en netwerken centraal. Wij zien de kracht van inwoners en stimuleren hen om hun talenten verder te ontwikkelen. Onze aanpak is vraaggericht, innovatief en laagdrempelig voor elke inwoner en is gebaseerd op de WIE focus, gericht op Wederkerigheid, het Informele netwerk van de inwoner/ klant en het versterken van de Eigen kracht!

Wat ga je doen?

Als Outreachend jongerenwerker (Straathoekwerker) leg je proactief contact met jongeren op straat (presentie-methode) en werk je aan een vertrouwensrelatie zodat er inzicht is in de situatie van de jongeren en hun omgeving. De Straathoekwerker heeft een signalerende functie en werkt samen met diverse partners (politie, scholen, regulier jongerenwerk) bij het creëren van mogelijkheden om overlast terug te dringen. Onze Straathoekwerker heeft hierin een verbindende rol en ondersteunt en begeleidt jongeren (individueel en collectief) op een laagdrempelige wijze bij diverse problematieken. De kracht van het outreachend werken is de unieke vertrouwensrelatie die wij hebben met jeugd en jongeren.

Onderdeel van de functie is het signaleren en doorgeleiden van signalen en zorgvragen bij de jeugd. Je ontwikkelt groepsaanbod op basis van deze signalen, zet vragen door naar je collega’s uit het dorpsteam of hebt contact met o.a. jeugdconsulenten of specialistische jeugdaanbieders. Doel hiervan is het voorkomen, beperken of afschalen van zorgvragen van jongeren en eventueel ingezette geïndiceerde zorg. Structurele aanwezigheid én integrale samenwerking met de scholen vormt een onderdeel van de werkzaamheden


Wat je krijgt

We bieden jou een leuke uitdagende baan in een van de dorpsteams en het dorp overstijgende team dorpscoaches jeugd. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Beloning conform cao Social Work schaal 8 (minimaal € 3.191 ,- en maximaal € 4.547,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • Contract voor 24-36 uur;
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar;
  • Een Individueel Keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
  • Een mobiele telefoon en laptop.
Wie je bent
  • Minimaal een succesvol afgeronde Hbo-opleiding in Social Work of een vergelijkbare richting;
  • In het bezit zijn van een SKJ-registratie of de bereidheid om deze te behalen;
  • Ervaring hebben met het begeleiden en werken met jongeren;
  • Beschikbaar zijn voor minimaal 24 uur per week, met de flexibiliteit om buiten reguliere kantoortijden te werken;
  • Bij voorkeur bekendheid met en ervaring in de sociale context van Rheden en Rozendaal;
  • Een energieke, ondernemende houding en doorzettingsvermogen.
Solliciteren?

Voel je een klik met deze rol en match je met de vereisten? Dan zou jij zomaar ons nieuwste teamlid kunnen worden! Druk op de 'solliciteer' knop en verstuur je cv samen met een beknopte motivatie via de sollicitatiebutton, in verband met de AVG wetgeving. We leren je graag kennen!

Voor vragen kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in