+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Begeleider Laar 1 | Intensieve Begeleiding | Rhenen | 24-32 uur Rhenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zideris

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.535 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wil je werken in een team dat elke dag leert en groeit? Kom dan bij onze woongroep Laar 1. Je helpt mensen met een verstandelijke beperking bij hun dagelijkse activiteiten. Je werkt in een mooie, groene omgeving. We bieden je een goed salaris, vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering. Ook krijg je een jaarcontract met kans op vast werk, extra geld als je soms op ongewone tijden werkt, en voordelen zoals geld voor een fiets. We hebben ook een cursus voor jou en kansen om meer te leren. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je sterk genoeg om los te laten en betrokken genoeg om aan te pakken? Dan past werken op onze woongroep Laar 1 in Rhenen bij jou!

Dit ga je doen
Als begeleider intensieve begeleiding bij onze groep Laar 1 ondersteun en begeleid je de cliënten bij activiteiten, ADL (waar nodig) en werk je samen aan een zinvolle dag. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, hechtingsproblematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag. Als begeleider signaleer en herken je wat diverse stemmingen en gedrag bij de cliënten kunnen betekenen. Vervolgens weet je hoe je met dit gedrag om kunt gaan.

Binnen deze groep is het als collega belangrijk dat je naast de juiste zorg en begeleiding bieden aan de bewoners ook juist krachtig bent in het contact met verwanten van de bewoners. 

Dit bieden we jou

  • Als begeleider een salaris van maximaal €3.535,- bruto per maand (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Werkkostenregeling m.b.t. fiscale voordelen, dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor het kopen van een (elektrische) fiets
  • Introductiecursus Gentle Teachting
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Een prachtige werkomgeving midden in de natuur

Hier kom je te werken
Laar 1 is een kleinschalige woning en ontwikkelt zich als echte behandelgroep.  Het is een doorgroeiwoning met 7 bewoners. De cliënten hebben een eigen zit- en slaapkamer met douche en toilet. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer. De woning is bedoeld als tussenwoning waarbij cliënten binnen komen en drie fasen doorlopen; stabiliseren (vanuit een instabiele situatie), behandelen en werken aan toekomstperspectief. Bij de derde fase wordt ook gekeken naar een passende vervolgwoning. De steeds veranderende groepsdynamiek en verschillende problematieken als ASS, hechting- en psychiatrische problematiek vraagt om begeleiders die stevig in hun schoenen staan en in staat zijn om met het team en ondersteunende diensten duidelijke kaders neer te zetten in de begeleiding van de doelgroep. De woning bevindt zich op een mooi en groen terrein van Zideris in Rhenen.

Goed contact met je collega’s, van elkaar willen en kunnen leren en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen vinden wij belangrijk. De teams van wonen en dagbesteding werken nauw samen, en vullen elkaar aan. Omdat je werkt in een zelf organiserend team, zijn er speciaal aan jou toegewezen teamtaken. Het team op Laar 1 ontwikkelt zich iedere dag en een open sfeer is hierbij belangrijk. Iedereen kan en mag zichzelf zijn en er is ruimte voor het geven en ontvangen van feedback.

Over Zideris

Zideris is een middelgrote organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele behandeling, begeleiding en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. We zijn dé persoonlijke zorgverlener in de langdurige zorg en onderscheiden ons door onze warme en professionele zorg én de persoonlijke relatie met onze cliënten.

Bij Zideris zijn we eigenzinnig verbonden; samen bouwen we een levendige en zorgzame omgeving met de ruimte om te zijn wie je bent. Zelfregie, verbondenheid, plezier en professionaliteit zijn bij ons belangrijke begrippen. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met aandacht voor leren. Wil je weten hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees dan meer over onze visie

of bekijk de vlogs van onze collega’s Milou en Luuk op ons YouTubekanaal.


Dit neem je mee

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 4 niveau;
  • Werkervaring op het gebied van complex gedrag in de vgz, zoals autisme en psychiatrische beelden;
  • Je vindt het geen probleem om onregelmatige en weekenddiensten te werken.
  • Je weet van aanpakken en bent communicatief sterk.

De begeleidingswijze wordt vormgegeven vanuit de methode Gentle Teaching. Dit betekent begeleiden vanuit de relatie, gelijkwaardigheid, sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

Nieuwsgierig?
Mooi, wij ook naar jou! Laat je gegevens achter en dan spreken wij je snel voor een eerste telefonische kennismaking.
Liever eerst even contact? WhatsApp of bel dan met ons recruitmentteam via 06-51247141. Mailen kan ook via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega's belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacatures worden zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in