+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.
Laad meer vacatures

Lasser staalconstructies Rijssen Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Lasser staalconstructies Rijssen – € 3000 tot € 3200 bruto per maand

Het leggen van een constante lasnaad is voor jou geen probleem? Vakwerk daar sta je voor. 

  • mig mag lassen
  • Staalconstructies voor de bouw 
  • groot bedrijf en toch het familie gevoel
Het werk

Je stelt op basis van de tekening en de aanwezige materialen constructies voor de bouw samen en last deze ook af. Je denkt mee met de uitvoering van de toe te passen verbindingen. Als iets in jouw ogen anders, sneller of beter kan, dan geef je dat aan en komt een Engineer langs die samen met jou kijkt hoe jullie dat anders kunnen aanpakken. De Engineer weet veel van het tekenen, jij weet veel van het maken van een constructie samen sta je sterk!

De benodigde materialen liggen voor je klaar als je op je werkplek komt.  Aan de hand van de tekeningen las je de constructie af. Ben je klaar? Dan ligt er op een andere werkplek weer een nieuwe opdracht voor een constructie op je te wachten. Je staat voor vakwerk en levert een eindproduct af waar je volledig achterstaat, net als je andere collega’s.


De beloning

Het bruto maandsalaris voor jou als ervaren lasser is tussen de € 3000 en € 3200 (fulltime). De cao is de Metalektro en biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om je horizon te verbreden, opleidingen te volgen en door te groeien. 


De sfeer

Binnen dit bedrijf heerst op de verschillende afdelingen een sterk saamhorigheidsgevoel. Het gevoel van een familie bedrijf met de voordelen van een grote organisatie. Zoals duidelijke functies en duidelijk wanneer je salaris verhoogd wordt. Doorgroei mogelijkheden, voor degene die ambitie hebben.  Sterke band tussen de collega’s. 

Je gaat aan de slag bij groot bedrijf (ca. 500 medewerkers). Zij bouwen staalconstructies en machines die metaal bewerken, volledig in eigen beheer. Van de productie en levering van de kleinste onderdelen tot en met het engineeren en het maken van de stalen delen voor de constructie of de daadwerkelijke machine. En van het samenstellen tot en met het plaatsen en het verlenen van service aan productielijnen over de hele wereld.  


Word jij onze collega?

Binnen deze wereld van mensen die houden van metaal en techniek, beseffen ze zich dat het vinden van nieuwe collega’s een vak apart is. Daarom hebben zij ons gevraagd om dat proces voor hun op poten te zetten.


Zoek jij flexibiliteit of vast? 

Mocht er een mooie match ontstaan tussen jou en hen, dan gaan we kijken wat jouw wensen zijn qua dienstverband, zoek jij flexibiliteit of wil je vast? Gedetacheerd of direct in dienst, daar komen we altijd uit met elkaar.  Het doel is de klik!


Reageer nu!

via de knop of via Whatsapp.

We kijken uit naar je reactie en gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in