+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.
Laad meer vacatures

Junior Verkoper Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Almelo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,14 - € 14 p/u
  • Laptop

Vacature in het kort

In dit team is samenwerken belangrijk. Ze zoeken iemand die van afwisseling houdt en graag nieuwe dingen leert. Je werkt in een showroom en maakt tekeningen van haarden voor klanten. Ook help je met het plaatsen van de haarden. Je doet meer dan alleen verkopen, je denkt ook mee over hoe het team beter kan samenwerken en groeien. Dit maakt jouw werk extra speciaal. Je dag begint met koffie en een overleg, en dan ga je aan de slag. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

In dit team zoeken ze iemand die graag initiatief neemt en energiek is met een hands-on mentaliteit. Samenwerken is voor jou meer dan prettig, het is een essentieel onderdeel van hoe je werkt. Je gedijt in een dynamische omgeving en haalt energie uit de variatie in je werk.

Hoe ziet jouw werkdag er uit? Jouw dag begint met een bak koffie nadat je door de showroom binnen bent gekomen en je collega’s hebt begroet. Om de dag gemotiveerd en overzichtelijk te beginnen is er een dagelijkse stand-up. Hierna ga je je eigen actielijst langs. Per lead ga je verschillend te werk zoals bellen, appen of een afspraak in de showroom. Je maakt 3D tekeningen voor klanten. Je geeft hen een zo realistisch mogelijk beeld van de haard of het haardmeubel in hun interieur. Vervolgens regel je ook de plaatsing van de haardmeubel met de monteur en meubelbouwer. Je bent betrokken bij het hele traject, van het eerste klantcontact totdat de haard brand. Wat maakt deze rol extra interessant? Als junior verkoper ben je niet alleen iemand die zijn of haar taken uitvoert, maar ook iemand die actief meedenkt over onze salesstrategie. Als commercieel persoon ben jij bereid om jouw inzichten te delen en bij te dragen aan het succes van het team. Je bent gericht op het bouwen van een dynamische en stimulerende werkomgeving waar groei en samenwerking centraal staan.



Gevraagd

  • Iemand die inzet toont en van aanpakken weet
  • Makkelijk contact kunnen maken met klanten
  • Inzet tonen in verschillende aspecten
  • Commercieel achtergrond


Aanbod

  • Doorgroei mogelijkheden
  • 25 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek)
  • Flexibele werkdagen, soms vrij op zaterdag en altijd vrij op zondag
  • Laptop van de zaak
  • Aantrekkelijk salaris
  • Coaching om je te kunnen specialiseren in het vak

Herken jij jezelf in dit profiel? En ben jij op zoek naar een nieuwe, vaste baan? Dan maak ik graag kennis met je! onder op de button SOLLICITEER en laat je cv achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor te plannen. Stuur mij, Jan Willem, gerust een appje of bel op 06 23238509, dat mag ook na werktijd. Of mail mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik spreek je snel!




Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever geeft deskundig advies bij het selecteren, plaatsen en samenstellen van haardontwerpen van de woonruimte. Als authentiek familiebedrijf met wortels in Rijssen en een Twentse werkmentaliteit hebben zij sinds 2011 een prominente positie ingenomen als haarden- en kachelzaak in Nederland en België. Hun aanpak gaat verder dan conventionele verkoop; zij creëren unieke haardmeubels. Groei is gebaseerd op kernwaarden zoals vertrouwen, eerlijkheid, oprechtheid en transparantie, beloftes nakomen is een norm binnen dit bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in