+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enter.
Laad meer vacatures

Keuken en badkamer verkoopmedewerker Enter

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Person Rijssen

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.850 p/m

Vacature in het kort

In deze functie verkoop je niet alleen badkamers en keukens, maar ook spullen voor spa s en wellness. Het is belangrijk dat je een beetje weet hoe techniek werkt. Je helpt de klanten met alles, van begin tot eind. Je maakt tekeningen en weet waar alles geplaatst kan worden. Het is een leuke baan bij een familiebedrijf. Je werkt met mooie producten en zorgt dat klanten blij zijn. Dit maakt het werk echt speciaal. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een prachtig familiebedrijf zijn we op zoek naar een gedreven en representatieve verkoopmedewerker.  Als verkoopmedewerker ga je binnen dit mooie bedrijf aan de slag om de mooiste badkamers en keukens te verkopen en elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. Tevens verkoop je naast badkamers en keukens, apparatuur voor de inrichting van complete spa's en wellnessen! Voor deze functie komt een beetje technische kennis dus wel van pas. Er wordt van je verwacht dat je de klant helpt van A tot Z. Dit houdt in dat je dus ook de technische tekeningen moet kunnen maken en de technische kennis hebben van waar bv de apparatuur kan geplaatst worden. al met al een super mooie en uitdagende functie bij een prachtig stabiel bedrijf! 



Gevraagd

  • Je bent een enthousiaste en gedreven verkoper
  • Je bent minimaal 24 beschikbaar
  • Je bent bereid om minimaal 2 zaterdagen in de maand te werken


Aanbod

  • Flexibele werkuren in overleg
  • Goed salaris in overleg naar ervaring en leeftijd
  • Werken in een prachtige showroom
  • Uitzicht op een vast contract 

Enthousiast geworden? Dan maak ik graag kennis met je! Klik op de button SOLLICITEER en laat je CV achter. Dan neem ik graag contact met je op om een eerste kennismaking bij ons op kantoor in te plannen. Stuur mij, Diedrik, gerust een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel op 06 34633165. Ik spreek je snel!



Bedrijfsomschrijving

Dit prachtige familiebedrijf uit Enter, is je specialistische partner voor jouw sauna, infrarood sauna, stoomcabine en buitenspa, tot aan de onovertroffen zwem en fitness spa’s. Dit mooie bedrijf is dan ook gespecialiseerd in badkamers, whirlpools en sauna’s. Maar ook baden, ligbaden, douches, stoom en stoomdouchecabines, badmeubels, badkamermeubels en sanitair zijn ten overvloede te zien in de " natte " showroom. daarnaast is het bedrijf ook actief in de keukenbranche waar de mooiste en luxte keukens worden geleverd. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in