+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Glasvezelmonteur Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Glasvezelmonteur


Als Glasvezel-monteur ben je een belangrijke schakel in het leveringsproces van uitbreidingen en aanpassingen in glasvezelnetwerken. Je werkt veelal in bestaande netwerken en zal met jouw kennis en ervaring de zakelijke leveringen elke keer weer tot een succes maken in samenwerking met de directe collega’s. Je krijgt uiteraard de beschikking over een volledig uitgeruste Glasbus met bijbehorende apparatuur zoals OTDR, lasmachine, videomicroscoop, etc. Je dagelijkse werkzaamheden uit het lassen, testen en afmonteren van glasvezel. Je hebt technisch inzicht en een technische achtergrond. Daarnaast ben je nauwkeurig en kan je goed communiceren richting onze klanten. Je toont initiatief in bepaalde situaties en hebt een flexibele houding ten opzichte van werktijden.


Wat wordt er van jou verwacht

benodigde kennis over techniek Rijbewijs B 1 jaar ervaring als glasvezelmonteur/glaslasser kennis van het VGM beleid VMBO + relevante werkervaring VCA basis/ of bereid te halen

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is opgericht in 2006. zij zijn gespecialiseerd in het installeren van bedrijfsnetwerken. zij worden steeds vaker ingehuurd voor projecten rondom Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Daarnaast werken ze ook direct met organisaties. Alle medewerkers scholen zich continu bij, zij zorgen ervoor dat je de juiste kennis in huis hebt om goed aan de slag te kunnen.


Wat wordt jou geboden

Een uitdagende en gevarieerde baan die geen dag hetzelfde is;Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden; 25 vakantiedagen; Je werkt binnen een platte en gezellige organisatie; Om je werkzaamheden goed uit te voeren krijg je alle apparatuur en een auto ter beschikking; Gelegenheid om je te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied of daarbuiten; Je krijgt de ruimte om je talenten te ontplooien en je ambities te verwezenlijken; De organisatie is Mensgericht, informeel en er hangt een leuke werksfeer.

Meer weten of direct solliciteren


Is deze vacature iets voor jou? Arnold van Toptech helpt je graag verder en is bereikbaar op 0620607989


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in