+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Glasvezelmonteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Infra HRM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?
Als glasvezelmonteur ben je super allround bezig. Je gaat zelfstandig met jouw eigen bus op pad voor de aanleg, het onderhoud en de storingen van de glasvezelverbindingen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het lassen en meten van glasvezelkabels in hoogwaardige glasvezelnetwerken op diverse knooppunten in het netwerk zoals handholes, straatkasten, centrales en klantlocaties. Het opengraven van handholes en/of lassen behoren ook tot de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen door storingen en overnames ook in de avond-, nacht en weekenduren plaatsvinden.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
Om te functie van glasvezelmonteur goed te kunnen uitoefenen ben je in ieder geval in het bezit van een:
  • VCA certificaat
  • Veilig Werken Langs de Weg
  • Rijbewijs B.
Daarnaast is het een absolute pre wanneer je bijvoorbeeld je certificaat allround glasvezelmonteur / technicus behaald hebt.
Wanneer je deze certificaten( nog) niet in bezit hebt, maar ze wel wil halen, dan ben je welkom om te reageren! Heb je bijvoorbeeld ervaring in FttH werkzaamheden en ben je klaar voor de volgende stap, ook dan is er ruimte om te mogelijkheden te bespreken.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Een zelfstandige, vrije baan met doorgroei mogelijkheden.
  • Een prima salaris (boven cao-niveau)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Uitzicht op vast dienstverband
Locatie
Landelijk
Reageren.
Ben je geïnteresseerd? Laat je reactie achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. Wil je eerst nog meer weten? Bel ons dan even.

Bedrijfsomschrijving

Werken bij ons is kiezen voor een stabiele en fijne werkgever. Je werkt in een klein team van vakkundige mensen. De lijnen zijn kort, de structuur en cultuur zijn informeel. Je krijgt de mogelijkheid je werk zelfstandig uit te voeren met de back up van kundige collega's. Volledig uitgerust ga jij op pad om onze klanten te ondersteunen met aanleg, onderhoud, storing of montage van glasvezel.

Pas jij in ons team?
Om in ons team te werken heb je een achtergrond in techniek. Wanneer je al ervaring hebt in de glasvezel is dit natuurlijk geweldig! Maar ook als je dat niet hebt, maar het vak wel graag wil leren ben je welkom om kennis met ons te komen maken. Wij bieden namelijk werk- leertrajecten waarin we je alles leren over glasvezeltechniek, zodat ook jij met de tijd als zelfstandig glasvezelmonteur aan de gang gaat.

Voor ons team zoeken we loyale medewerkers de ambitie hebben een toekomst in de glasvezeltechniek op te bouwen. Dat kan op verschillende niveaus, bijvoorbeeld als (leerling) monteur, voorman, uitvoerder e.d. Je bent een zelfstandig en pro actief persoon met een goede werkmentaliteit. Niets bijzonders, ook niets geks. Gewoon een fijne medewerker om mee aan de toekomst te bouwen. Je werkt graag hard en in alle weersomstandigheden. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van een vrije, zelfstandige baan.

Wat je van ons mag verwachten?
Wanneer je bij ons komt werken word je volledig uitgerust met de juiste middelen en materialen. Een bus, een laptop, een telefoon, goed gereedschap. Daarnaast krijg je veel vrijheid om je werk zelf in te delen. We kijken niet op de klok. Het werk wat gepland is moet af.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in