+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Security (Cyber) Expert Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ventus

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Ventus

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In een wereld waar digitalisering de norm is, groeit de behoefte aan beveiligingsexperts. Als security (cyber) expert bij ons, speel je een cruciale rol in het beoordelen van securitybeleid, inventariseren van risico’s en aandragen van oplossingen. Je focus ligt op het beschermen tegen interne en externe dreigingen, met aandacht voor privacywetgeving. Wat deze rol uniek maakt, is onze ongeëvenaarde secundaire arbeidsvoorwaarden, die al vier jaar op rij de beste in de IT-sector zijn. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

In een wereld waarin digitalisering van bedrijfsprocessen voor veel organisaties aan de orde van de dag is, groeit de behoefte aan een goede beveiliging van data en systemen. Ben jij de security (cyber) expert die vanuit ICT-perspectief het securitybeleid van onze klanten onder de loep neemt, risico’s inventariseert en oplossingen aandraagt? Dan kunnen we niet wachten jou te leren kennen!

Jouw rol

Herken jij jezelf hierin?

Als security (cyber) expert richt jij je vizier op zowel interne als externe dreigingen die ernstige schade kunnen toebrengen aan de organisatie en haar activiteiten. Je schat risico’s in, doet voorstellen ter verbetering van digitale veiligheid en houdt naleving van privacy wet- en regelgeving in het oog. Niet alleen stel je procedures op in relatie tot informatiebeveiliging, maar je traint ook collega’s om bewustzijn te creëren en de richtlijnen nauwgezet te volgen. Je buigt je over cyber security vraagstukken en brengt advies uit aan besluitvormers.

Dankzij jouw uitstekende communicatie skills en uitgebreide kennis van security issues, weet jij mensen van effectieve oplossingen te overtuigen met goed onderbouwde argumenten. In eerste instantie neem jij het voortouw, maar na verloop van tijd gebruik je jouw coachingskwaliteiten om kennis en vaardigheden te delen en de organisatie aan het eind van jouw opdracht sterker en veiliger achter te laten.

Wie we zoeken

Deze baan past perfect bij jou, want jij hebt:

  • Een hbo- of wo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als security specialist;
  • Aantoonbare kennis van informatiebeveiliging door bijvoorbeeld CISSP, CISM en/of CISA-certificeringen;
  • Diepgaande ICT-kennis;
  • Ervaring met IT-risicobeheer;
  • Ervaring met werken in een agile omgeving.

En behalve top of the bill qua vakkennis ben je ook:

  • Analytisch en gestructureerd;
  • Leergierig en creatief;
  • Communicatief sterk en overtuigend;
  • Proactief;
  • Een coach voor collega’s.

Wat we bieden

Bij Ventus krijg je geen ‘uitdagende positie in een dynamische omgeving’ maar een baan waar je elke dag met plezier voor opstaat binnen een team met dezelfde drive als jij. Want natuurlijk wil je het beste voor onze klanten, maar wij vinden het ook vanzelfsprekend dat je werkt aan jouw eigen ambities. Door opleidingen te volgen of zelf te ondernemen. Je krijgt daarvoor een ruim budget en behoorlijk wat studiedagen, tenslotte hebben wij er ook wat aan als jij jezelf blijft ontwikkelen. En wat beloning betreft, een ‘marktconform’ salaris kun je bij ons wel vergeten. Ventus biedt meer dan dat! Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zelfs al vier jaar op rij de beste in de IT-sector! Eerst zien dan geloven? Geen probleem! We brengen je graag in contact met een van je toekomstige collega’s, zodat je uit de eerste hand hoort hoe het voelt om als werknemer op nummer 1 te staan. Daarom Ventus!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in