+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Operator 4 - 5 ploegen Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Partner Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.531 - € 3.241 p/m
  • 13e maand, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Wil je groeien als operator in een team dat altijd in beweging is? Je gaat aan de slag in een 4 of 5 ploegendienst. Je leert niet alleen nieuwe vaardigheden, maar je werkt ook in een omgeving die je blijft uitdagen. Als operator zorg je dat de productiemachines goed werken en houd je de kwaliteit in de gaten. Je werkt samen met een groot team om de beste foam-producten te maken. Plus, je krijgt een goed salaris en extra geld in december. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jezelf ontwikkelen als operator en deel uitmaken van een dynamisch team in een ploegendienst? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Als operator bij onze klant werkend in een 4 of 5 ploegendienst, krijg je niet alleen de kans om je vaardigheden te verbeteren, maar ook om te groeien in een boeiende en stimulerende omgeving. Lees verder en ontdek hoe jij kunt ontwikkelen in deze uitdagende rol!

Als operator houd je je bezig met instellen, bijstellen en bedienen van productiemachines. Indien er kleine storingen zijn, verhelp jij deze met gemak. Waar nodig voer je controles uit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Verder rond je het een en ander administratief af, zodat je collega’s precies weten wat er speelt!


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Roermond ontwikkelt, produceert en levert een groot aantal polyolefine foam producten aan onder andere de automotive-, medische en industriële sector in Europa. In Roermond werken we met ruim 450 medewerkers iedere dag om onze klanten de kwalitatief beste en meest innovatieve foam-producten te leveren. Dit doen we samen met onze zusterfabriek in Duitsland, de verkoopkantoren in Europa en het hoofdkantoor in Adligenswil (Zwitserland). We maken deel uit van de Japanse multinational Sekisui Chemical C


Wat wij vragen

Je beschikt over minimaal MBO niveau. Daarnaast heb je kennis en affiniteit met techniek. Je beschikt tevens over een hands-on mentaliteit en bent leergierig en initiatiefrijk in het optimaliseren en verbeteren van de productieprocessen. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en bent bereid tot het volgen van bedrijfsspecifieke cursussen en opleidingen.


Wat wij bieden
  • Een uitstekend salaris. Salarisrange tussen de 2531,- en 3241,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenvoorzieningen;
  • Prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden met veel ontplooiingsmogelijkheden;
  • Een informele en dynamische organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in