+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Operator Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Partner Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Hou je van praktisch werk en wil je alles leren over het bedienen van productielijnen? Dan is deze baan iets voor jou. Je start met een inwerkperiode waarin je alle kanten van de productie leert kennen. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Je komt terecht in een klein team waar iedereen belangrijk is. Het bedrijf maakt producten zonder schadelijke stoffen, wat goed is voor het milieu. Je werkt in dagdienst en kan later misschien in ploegendienst werken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij iemand bent die graag de handen uit de mouwen steekt en open staat om opgeleid te worden tot allround operator, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Tijdens de inwerkperiode maak je kennis met alle facetten van de productie bij onze opdrachtgever en loop je mee in het dagelijkse productieproces. Het doel is dat je na deze inwerkperiode zelfstandig een van onze afvullijnen kunt bedienen en instellen. Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het controleren van de producten op kwaliteit en het vastleggen van de resultaten.

We zoeken iemand die het interessant vindt om processen en machines te leren kennen. Met een basis van technisch inzicht kun je kleine storingen zelf oplossen en groeien als specialist binnen ons kleine en hechte productieteam.

Na de inwerkperiode gaan we samen bekijken welke taken het beste bij jou passen en hoe we jouw vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is dat je verantwoordelijk wordt voor één of meerdere productielijnen.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 20 jaar op de markt actief als producent van spray-systemen op basis van natuurlijke druk, dus zonder drijfgassen. De veelzijdige bag-on-valve en aerosol producten zijn inzetbaar voor veel verschillende eindproducten met een verschillende viscositeit, zoals crèmes, lotions, gels, alcohol- en wateroplossingen en vetten en oliën. Je vindt hun producten dus in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder cosmetica, farmaceutica, dier- en plant verzorging, maar ook in industriële producten.

De bedrijfscultuur is die van een klein, hecht team, open en gericht op prestaties. Medewerkers zijn te omschrijven als mensen die eigen initiatief tonen, zich verantwoordelijk voelen voor hun werk, betrokken zijn bij de organisatie, een praktische instelling hebben en gedreven te werk gaan. Past dit persoonsprofiel bij jouw karakter en ambities? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.


Wat wij vragen
  • Je hebt een technische achtergrond of je kunt aantonen dat je gevoel hebt voor techniek door middel van ervaring en de wens om je verder te ontwikkelen op technisch gebied;
  • Het hebben van een heftruckcertificaat is een pré;
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in een productieomgeving, bijvoorbeeld in de voedings- of chemische industrie. Ervaring met afvulmachines, verpakkingsmachines en/of etiketteermachines is hierbij een zeer groot pluspunt.
  • Veiligheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en de drang om je werk steeds te verbeteren zijn essentiële eigenschappen om van deze functie een succes te maken.
Wat wij bieden
  • Een salaris van €2500 - €2600 bruto per maand;
  • een functie in een bedrijf wat geeft om haar mensen met voldoende kansen tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een werkweek van 39,5 uur, 24 vakantiedagen en 3 ADV dagen. Ook heb je op vrijdagmiddag vrij en krijg je een jaarlijkse bonus als je niet ziek bent.
  • Werkzaamheden in dagdienst, maar er is mogelijkheid tot uitbreiding naar een 2-ploegensysteem.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in