+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Systeembeheerder (Interim) Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.250 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van systeembeheer bij een toonaangevende producent. Jouw rol is essentieel voor het beheren en verbeteren van belangrijke systemen. Je waarborgt hun veiligheid en beschikbaarheid. Werk met de nieuwste technologieën en houd het datacenter veilig en actueel. Je lost problemen op, werkt aan nieuwe projecten en zorgt dat alles soepel draait. Dit is jouw kans om te schitteren in een en belangrijke functie. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Duik in de wereld van systeembeheer bij een vooraanstaande producent in Roermond. Je speelt een sleutelrol in het beheren en ontwikkelen van een kritische infrastructuur, waar veiligheid en beschikbaarheid centraal staan.


Wat ga je doen?

In deze functie als systeembeheerder voor onze opdrachtgever in Roermond ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van een complexe, bedrijfskritische infrastructuur. Je zorgt voor de veiligheid en beschikbaarheid van de systemen, waarbij je werkt met technologieën van HP, VMWare en Windows. Jouw taak is om het datacenter up-to-date en veilig te houden door middel van diverse tools voor systeembeheer en netwerkmonitoring.

Je identificeert proactief onbewaakte domeinen binnen de infrastructuur en stelt effectieve oplossingen voor om end-to-end bewaking te realiseren. Dit vereist een sterk probleemoplossend vermogen en de capaciteit om zowel zelfstandig als in projectverband te werken. Daarnaast ben je betrokken bij het implementeren van nieuwe systemen en het upgraden van bestaande systemen, waardoor je continu op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën in jouw vakgebied.

Je draagt bij aan de optimalisatie van de IT-processen en helpt bij het beoordelen van de systeemprestaties om eventuele knelpunten te identificeren en op te lossen. Dit alles doe je met een sterke focus op het waarborgen van de integriteit en betrouwbaarheid van het IT-systeem van onze partner.


Jouw werkzaamheden
  • Beheren en optimaliseren van de infrastructuur met HP, VMWare en Windows systemen;
  • Waarborgen van de veiligheid en beschikbaarheid van het datacenter;
  • Identificeren en oplossen van onbewaakte domeinen binnen de IT-infrastructuur;
  • Implementeren van nieuwe systemen en upgraden van bestaande technologieën;
  • Monitoren en analyseren van systeemprestaties om efficiëntie te verbeteren;
  • Uitvoeren van regulier onderhoud en updates om de systeemintegriteit te garanderen.


Gevraagd

  • Afgeronde mbo-opleiding in ICT of hoger;
  • Kennis van en ervaring met HP, VMWare en Windows systemen;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in systeembeheer (pré);
  • Sterk probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden;
  • Vermogen om zelfstandig en in projectverband te werken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze vooraanstaande producent in Roermond biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving, waar innovatie en technologische vooruitgang centraal staan. Medewerkers krijgen volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, in een sfeer waar samenwerking en het delen van kennis wordt gewaardeerd. Dit is de perfecte plek voor iemand die een passie heeft voor technologie en die graag een impact maakt in een vooruitstrevende sector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in