+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Vastgoedmedewerker - Gemeente Roermond Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die van bouwprojecten houdt en goed is in het plannen van onderhoud. Als je graag met nieuwe ideeën werkt en duurzaamheid belangrijk vindt, is dit de perfecte baan voor jou. Je komt te werken in een stad waar iedereen welkom is en waar samenwerken belangrijk is. In deze rol help je mee om onze gebouwen mooi en duurzaam te houden. Je gaat aan de slag met projecten, onderhoudsplannen en zorgt dat alles binnen het budget past. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

We zoeken iemand die affiniteit heeft met het realiseren van gemeentelijke bouwprojecten en een kei is in het opstellen en uitvoeren van meerjarige onderhoudsplannen voor onze eigendommen. Zie jij daarnaast mogelijkheden in vernieuwende aanbestedingsconcepten en heb je oog voor verduurzaming en innovatie? Solliciteer dan direct!

Waar ga je werken?

Roermond is de stad van Ontmoeting, Verbinding en Samenwerking. Een historische stad voor jong en oud, die zorgt voor elkaar, met een bloeiende economie in retail, leisure en industrie, en samen werkt aan duurzame ontwikkeling. Als regenboogstad staan wij voor een inclusieve samenleving. Dit diverse karakter vinden wij ook belangrijk in onze eigen organisatie. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en mogelijkheden van de gemeente Roermond.

Hiermee willen wij optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw drive om Roermond steeds mooier te maken. Welke bijdrage wil jij leveren aan os Remunj?

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een collega met een klantgerichte instelling die dit weet te combineren met professionaliteit en collegialiteit. Samen met je collega’s vorm je het cluster Beheer Vastgoed en ben je verantwoordelijk voor (kleinere) gemeentelijke bouwprojecten (nieuwbouw, renovatie en sloopwerken) en het meerjarig groot onderhoud van de gemeentelijke eigendommen. Zowel het eigenaars- als gebruikersdeel heb jij in portefeuille. Verduurzaming en innovatie zit in jouw DNA en vormen een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.

Concreet betekent dit dat jij:

Ons adviseert over het functionele gebruik van gebouwen en (mede)begeleider bent van gemeentelijke projecten (nieuwbouw, renovatie en sloopwerken). MJOP’s en aanverwante rapportages up to date houdt en kunt ontwikkelen. Op basis hiervan stel jij uitvoeringsplannen op, welke je coördineert en begeleidt. Je houdt toezicht op de uitvoering van planmatig onderhoud en bewaakt het vastgestelde onderhoudsniveau en het financiële kader hiervoor.

Het aandragen van oplossingen voor functionele en beheerstechnische problemen is hetgeen waar je energie van krijgt. Je gaat effectief en doelmatig om met de beschikbare middelen en beoordeelt offertes en prijsafspraken met een kritisch oog. Hierdoor werken wij binnen ons budget en creëren we een goede forecast voor de aankomende jaren.

Je stelt werkpakketen op die je middels (Nationale/Europese) aanbestedingen in de markt zet en zorgt er voor dat er voor het eigenaars- en gebruikersonderhoud contracten zijn afgesloten.



Gevraagd

  • Afgeronde HBO-opleiding, bouwkunde en/of assetmanagement of vergelijkbare opleiding (vastgoedbeheer of real estate management).
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in advisering en financiële verantwoording of met MJOP’s.
  • Aantoonbare ervaring asset- of vastgoedmanagement.
  • Kennis van en ervaring met gebouwbeheersystemen.
  • Kennis van de ontwikkelingen betreffende duurzaamheid (energietransitie bebouwde omgeving).
  • Rapportage en presentatie technieken.
  • Financiële vastgoed gerelateerde kennis.
  • Ervaring met (o.a. nationale en Europese) aanbestedingen.


Aanbod

  • Een salaris van maximaal € 4208,- (schaal 9) of aanloopschaal 8.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO.
  • Een plek in een gedreven en enthousiast team, waar samenwerking vanzelfsprekend is.
  • Een organisatie (en cluster) in ontwikkeling met ruimte voor en behoefte aan jouw input.
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Roermond, zijn wij opzoek naar een Medewerker Vastgoed. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden. Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in