+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Klanten voorzien van het beste advies zodat ze met een tevreden gevoel de winkel uit gaan. Daar krijg jij energie van! Heb jij daarnaast interesse in koken en kan je jouw enthousiasme overbrengen op de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze functie als verkoopmedewerker in Roosendaal.

wat bieden wij jou
  • €13,27 bruto (excl. toeslagen)
  • Roosendaal
  • 8-24 uur per week
  • Gezellig team van collega's
  • Een baan voor de langere termijn!
wie ben jij

Als eerst is het belangrijk dat je tussen de 8-24 uur per week flexibel inzetbaar bent. De winkels zijn beide dagen in het weekend en een aantal avonden open. Vooral in het weekend werken, is voor jou geen probleem! Ook vind jij het niet erg om tijdens vakanties of feestdagen wat extra te werken. Je bent resultaat-, service- en klantgericht en bent van nature een spontaan en enthousiast persoon. Als je al ervaring hebt als verkoopmedewerker heb je een streepje voor!

wat ga je doen

Als verkoopmedewerker bij deze winkel ben je bezig met het verkopen van de meest uiteenlopende gadgets voor in de keuken. Met jouw vlotte babbel geef jij klanten het beste advies en biedt jij hulp waar nodig. Je rekent de producten af aan de kassa en je zorgt er voor dat de winkel netjes en schoon blijft. Daarnaast help je met het uitpakken van de vracht en het geven van productdemonstraties. Het is jouw doel om de klant met een tevreden gevoel en een glimlach de winkel te zien verlaten.

waar ga je werken

De organisatie waar jij komt te werken heeft een aantal winkels gevestigd op Designeroutlet Roosendaal, voorheen Rosada. De organisatie verkoopt klein huishoudelijke apparaten en neemt een sterke marktpositie in door de verkoop van top A merken zoals Tefal, Krups, Rowenta en Lagostina. Het assortiment is veelzijdig en omvat onder andere espresso-apparaten, stoomgeneratoren, waterkokers, friteuses en kook- en anti-aanbakpannen. Jouw nieuwe werkgever is een Frans concern en de grootste producent van klein huishoudelijke apparaten met vestigingen over de hele wereld. Het team waar je terecht komt valt het best te omschrijven als open, informeel en harde werkers die op zijn tijd zeker van gezelligheid houden!

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden voor deze functie als verkoopmedewerker? Solliciteer dan direct. Bij vragen kan je contact opnemen via 0165-587025 (optie 4 in het keuzemenu)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in