+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Annaland.

Verkoop adviseur Sint-Annaland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.100 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken met mensen en ben je graag bezig met zowel verkoop als kantoorwerk? Dan is deze baan perfect voor jou! Je krijgt een goed startsalaris en de kans op extra bonussen. Je werkt in een mooie winkel en op kantoor. Plus, je bent altijd vrij op zon- en feestdagen. Het bedrijf zorgt zelfs voor je werkkleding. Je helpt klanten met hun droomkeuken en werkt in een team dat echt samenwerkt. Je kunt ook nog leren door interne cursussen. Klinkt goed, toch? Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar uitdagende baan als verkoopmedewerker in combinatie met kantoorwerk? Dan hebben wij de functie voor jou! Deze baan zit namelijk vol klantencontact, commerciële uitdagingen en natuurlijk blije klanten. Het recept voor een leuke baan als je het mij vraagt! Daarnaast krijg je ook nog eens een mooi startsalaris, op basis van ervaring, tussen €2.300 en €3.100. En dat is exclusief de bonussen, waar je ook nog eens kans op maakt! Lees snel verder wat het jou nog meer te bieden heeft.

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris tussen €2.300 en €3.100 obv ervaring
  • Fulltime functie
  • Werken op kantoor én in een prachtige winkel
  • Jouw werkgever zorgt voor je werkkleding
  • Alle zon- en feestdagen vrij!
  • Functie met bonussen!
Wie ben jij

Vink jij de onderstaande punten af? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn!

  • Je bent een klantgericht persoon
  • Je hebt een probleemoplossende instelling
  • Een tevreden klant geeft jouw energie
Wat ga je doen

Het is weer tijd voor een nieuwe werkdag! Voordat je van start gaat,drink je eerst een bakje koffie met je collega's. Samen nemen jullie de planning voor de dag door. Iedereen is weer op de hoogte van de stand van zaken, dus de eerste klanten kunnen ontvangen worden in de winkel. Je geeft ze eerst een korte rondleiding door de winkel, zodat ze al een glimp kunnen opvangen van alle mooie opties die er beschikbaar zijn. Tijd om samen met de klant aan tafel te gaan en samen hun wensen door te nemen. Jij kent het assortiment inmiddels van binnen en buiten, dus jij weet precies de wens van de klant om te zetten naar een concreet plan. Je hebt weer twee glimlachen op hun gezicht getoverd. Je plant een vervolg afspraak in en gaat direct door naar je kantoor.
Hier ga je het plan omzetten naar een tekening en de materialen die gebruikt gaan worden. De ochtend is voorbij gevolgen, dus het is alweer tijd voor lunch. Je hebt je bammetje op, dus je speelt nog snel een potje tafeltennis of tafelvoetbal met je collega's. Het is tijd om je inbox door te nemen. Nu je toch achter je computer zit kun je meteen wat administratie bijwerken. Vervolgens stuur je nog wat offertes de deur uit en kun je de dag afsluiten. Morgen weer een nieuwe dag!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een mkb-bedrijf dat klanten helpt bij het verwezenlijken van hun droomkeuken. Door een persoonlijke benadering en een enthousiast team gaat elke klant hier pas de deur uit als ze volledig tevreden zijn. Het is dan ook niet voor niets dat ze een klanten beoordeling hebben van 9,7! Maar dit bedrijf maakt niet alleen hun klanten blij, maar ook hun werknemers. Ze proberen een leuke werkomgeving te creëren, door bijvoorbeeld een tafeltennistafel in de lunch ruimte. Daarnaast kun jij jezelf blijven ontwikkelen op professioneel vlak, met interne cursussen en opleidingen. Tevens zorgt je werkgever ook voor je werkkleding, dus jij krijgt alles aangereikt om je werk zo goed mogelijk uit te voeren! Klinkt toch als een top werkgever? Dat dacht ik ook!

Sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten met deze vacature? Solliciteer dan snel!!! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, om de mogelijkheden door te spreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in